To je to što me zanima!

Željko Sopić napustio Dinamo i kreće u nove trenerske izazove

ZNA ŠTO ŽELI Dinamo je napustio samoinicijativno čime kreće vlastitim putem. Planira krenuti u dodatnu edukaciju po Europi, a kao prvi izbori nameću se Klopp i Kovač
Vidi originalni članak

Željko Sopić samoinicijativno je napustio je stručni stožer Dinama i okreće se nekim novim izazovima u karijeri. Iako se na prvu pomislilo kako je došlo do razmirica između njega i trenera Ivajla Peteva, presudila je razlika u pogledu na nogomet.

Sad već bivši pomoćni trener 'modrih' odlučio je uzeti malo 'slobodnog vremena', a kako kako je to objasnio pročitajte na portalu Goal.

Priča oko Sopića postala je aktualna nakon informacije kako neće putovati na utakmicu u Split što je opravdao 'privatnim obavezama'. Ipak, dan kasnije postalo je sve jasno.

Sopić će krenuti u dodatnu trenersku izobrazbu diljem Europe, a kao prve destinacije nameću se Eintracht Frankfurt (Niko Kovač) te Liverpool (Jurgen Klopp).

Idi na 24sata

Komentari 18

  • VedranFadljević 08.11.2016.

    Konačno, još samo da daju Vlaku "primjerenu" poziciju, a na mjesto sportskog direktora dovedu nekog tko može dovesti igrača, a da po mogućnosti nije Iranac za 400k eura koji u polusezoni odigra 40 min.

  • kozaribok 08.11.2016.

    Neznam,al bez obzira na četiri zadnje pobjede u prvenstvu Dinamo stvarno igra najlošiji nogomet u zadnjih 10tak godina.

  • nikluk20 08.11.2016.

    najbolja stvar koju si odlučio u životu...ova žabokrečina nije sredina za tebe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare