To je to što me zanima!

Žene luduju, frajeri mu zavide: Conor ponosno istaknuo alatku

Borilačka megazvijezda dobila je i prinovu u obitelji te se maknula iz borilačkih krugova na neko vrijeme, a dok čeka povratak s ponosom je istaknuo svoju "alatku"
Vidi originalni članak

Postao je zvijezda veća i od UFC-a kad je držao dva naslova u isto vrijeme, krenula su druženja sa slavnima poput Cristiana Ronalda i Jennifer Lopez, a onda je nestao s mape. Sve dok kontroverzni Irac nije napao autobus s borcima nije se čulo za njega.

Borilačka megazvijezda dobila je i prinovu u obitelji te se maknula iz borilačkih krugova na neko vrijeme, ali uskoro slijedi povratak i dvoboj s novim prvakom Khabibom Nurmagomedovom.

A dok se McGregor vraća, na svojem Instagramu objavio je fotku kojom je bacio žene u trans, a muškarce u zavidni položaj.

McGregor je s ponosom istaknuo svoju "alatku", a skupio je 1,6 milijuna ''lajkova''... 

Idi na 24sata

Komentari 150

  • 05.04.2020.

    Obožavam box, tekwando, mješovite borilačke vještine... Savršen sport.. A Conor ga je samo krivo stavio u gaće nema tu baš nekog alata... Bolje da ste neki meč spomenuli...

  • babalalu 24.07.2018.

    Bila Fata kod Conora pa po povratku priča sa Hasom. Fata: Haso pokazao mi Conor pimpeka. Haso: Pa što ti je to bolan pimpek? Fata: pa to ti je slično ko tvoj k**** samo puno manje

  • Koka 69 22.07.2018.

    ovo je pimpek, ja bi rađe penis a još više ku.ac

Komentiraj...
Vidi sve komentare