To je to što me zanima!

Žene nogometaša: Idealna ekipa SP-a ljepših polovica

Kako se bliži SP, popularnije su i ljepše polovice nogometaša. Svaka zemlja ima svog favorita, a mi smo izabrali njih 11 koje čine idealnu postavu
Vidi originalni članak

Gianluigi Buffon, Iker Casillas ili Julio Cesar?
Alena Šeredova, Susana Werner ili Eva Gonzalez?
Na oba pitanja teško je odgovoriti. Prvi su svjetski poznati golmani, najbolji na svijetu, a zatim su nabrojane njihove žene ili djevojke. Redom top modeli koji će krasiti tribine stadiona u Južnoafričkoj Republici kad će igrati reprezentacije njihovih muževa.
Djevojke će moći samo navijati jer na posljednjih nekoliko natjecanja gotovo u svim repkama, vlada stroga karantena. Neki izbornici dopuštaju kratka druženja, ali to je sve što se smije. Igračima su zabranjeni laptopi i Playstationi, pa kako neće i 'bračni posjeti' ovih ljepotica.
Kako se bliži Svjetsko prvenstvo (11. lipnja do 11.srpnja) medijima su sve zanimljivije i ljepše polovice nogometaša. Zaira Nara, Abigail Clancy, Evangelina Anderson i ostale, popularne su gotovo jednako kao i nogometaši.
Svaka zemlja ima svog favorita, a mi smo izabrali njih 11 koje čine idealnu postavu.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • rodbina 25.05.2010.

    e čisto me boli ako su sponzoruše...dok su god sa ovim sportašima ja ću ih moći gledati jer će ih uvijek slikati!joj što su dobre

  • piratxx 25.05.2010.

    Tko to je.... Bogataši sine, bogataši. Lova kupuje ljepotu, a nama ostaju one pametne :))

  • student1 25.05.2010.

    Meni je Kakina najljepša!Ostale dobre ali.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare