To je to što me zanima!

Zenit mu skinuo lance: Aršavin ide u Real Madrid

Brojni španjolski mediji u utorak prenose kako je Real Madrid dogovorio dolazak Andreja Aršavina. Rus će redove Reala pojačati u siječnju
Vidi originalni članak

Aršavin od ljeta želi otići iz Zenita, a ta je želja toliko izražena da je njegov menadžer javno rekao kako je njegov klijent "rob u Zenitu". Ruski je reprezentativac zbog neprofesionalnog ponašanja jedno vrijeme bio udaljen iz močadi, a sam je rekao kako je tjeskoban jer nije ostvario transfer u neki od europskih klubova. Čini se da Aršavin uskoro više neće imati problema s depresijom, Zenit ga je u dogovoru s moćnim sponzorom Gazpromom napokon odlučio "osloboditi".
Prije nekoliko dana buntovni Aršavin rekao je da ne misli više nastupati za Zenit, čak i ako mu ne dopuste odlazak.
- Nema šanse da više igram za Zenit. Ne puste li me, moje će ime stajati na papiru, no neću više odigrati ni minute - rekao je za ruske medije jedan od najboljih igrača proteklog Eura.
Neki španjolski i ruski mediji tvrde da Real Madrid trenutačno zaključuje posao s Rusima te da će Aršavin do kraja sezone biti na posudbi. Početkom ljeta trebao bi postati punopravni član Reala, a na račun Zanita "sjest" će 40 milijuna eura.
Trener Dick Advocaat pun je razumijevanja za tjeskobnog igrača te tvrdi da mu je stalo da on ode u neki od najvećih svjetskih klubova.
- Nema smisla da zadržavamo nezadovoljnog igrača, no ja želim da on ode u jedan od najvećih klubova - rekao je Advocaat.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Toni9Bayern 11.11.2008.

    A i Bole; da si pratia malo medije... Aršavin je jučer izjavia nakon upita oko njegovog navodnog dogovora s bayernom da bi mu bio san zaigrati u bayernu kao i bilo kojem igraču na svitu... baziraj se malo i na strane medije, više ćeš znati...

  • Toni9Bayern 11.11.2008.

    E BOLE TO, vidi se da malo znaš o nogometu. Ako nisi znao Bayern je jedan od samo 4 klubova na svitu koji su sve osvojili što se uopće može osvojiti na svitu... a to biće prvi puta čuješ, a ko ti je kriv;

  • Bole top 11.11.2008.

    toni9bayern,Bayern nije top svijetski klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare