To je to što me zanima!

Zenit odbio Barcelonu, do daljnjeg Aršavin ostaje

Španjolski velikan ponudio je 15 milijuna eura, no tu su ponudu Rusi odbili. Kako Barcelona ne želi ponuditi viši iznos, Aršavin ostaje u St.Peterburgu
Vidi originalni članak

Barcelona nije povećala ponudu od 15 milijuna eura pa smo odlučili zaustaviti pregovore sa španjolskim klubom. Od ostalih klubova nismo primili nikakve službene ponude za Andreja Aršavina i zato do daljnjeg više nema razgovora o njegovu transferu, tekst je objavljen na službenoj stranici Zenita.
Barcelona je poslala službenu ponudu na adresu osvajača Kupa Uefe, ali na njoj piše - 15,000.000 eura. Taj iznos Rusima nije dovoljan da bi prodali jednu od zvijezda Europskog prvenstva. Pogotovo u situaciji kada Aršavina želi "pola Europe". Roman Abramovič je nekako najglasniji, a on i sasvim sigurno ima novac za kupnju napadača Zenita. Zagrizao je i Arsenal, ali poznato je da Arsene Wenger nerado plaća previsoke iznose za igrače koji nisu velika perspektiva. A Aršavin ipak ima već 28 godina.
I dok se nastavlja licitacija za okretnog i brzog Rusa, Aršavin je u nezavidnom položaju. Trener Dick Advocaat nije bio sretan što u ekipi ima igrača na kojeg vrlo vjerojatno neće moći računati. I zato je, u dogovoru s Aršavinom, odlučio da ovaj više ne trenira s prvom momčadi. Aršavin tako čeka transfer, Barcelona ne želi dati više od 15 milijuna, sigurno neće ni Arsenal, a Chelsea daje bogatstvo za Kaku. Dovedu li Abramovič i društvo Kaku, neće im taj skupi Aršavin ni biti prijeko potreban. Sve upućuje na to da bi Andrej na kraju mogao i ostati doma, čemu se još donedavno nitko nije nadao.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare