To je to što me zanima!

Zenit u gostima kod Dinama ostao bez plijena

Odigrane su tri utakmice 15. kola ruskog nogometnog prvenstva. Moskovski Dinamo svladao je aktualnog prvaka, Zenit s 1-0
Vidi originalni članak

Jedini pogodak za domaću momčad postigao je Kirilj Kombarov u 88. minuti. Zenit, u kojem je svoje mjesto u obrani zauzeo hrvatski srednji branič Ivica Križanac, od 36. minute igrao je bez isključenog Fatiha Tekkea. Gostima nije pomogao niti jedan od najtraženijih igrača u Europi, napadač ruske nogometne reprezentacije Andrej Aršavin. Zenit trenutno zauzima tek 10. mjesto u ruskom prvenstvu, doduše, uz dvije utakmice manje. Prikupili su 18 bodova, odnosno četiri pobjede, šest remija, a ovo im je bio treći poraz.
Dvije vodeće momčadi na ljestvici, Rubin Kazan i Amkar Perm, ubilježile su dva remija na domaćim terenima. Rubin Kazan (29 bodova) je odigrao 0-0 protiv moskovskog CSKA, a hrvatski branič Stjepan Tomas odigrao je svih 90 minuta u domaćem sastavu.
Bez golova je završila i utakmica između Amkara i Tom Tomska u Permu, a hrvatski nogometaš Tomislav Dujmović odigrao je cijelu utakmicu u veznom redu domaće momčadi, te je u 18. minuti zaradio žuti karton. Amkar Perm ima 27 bodova na drugom mjestu, koliko i trećeplasirani moskovski Dinamo.
Ruska Premier liga, 15. kolo:
Dinamo Moskva – Zenit 1-0 (Kombarov 88)
Rubin Kazan – CSKA 0-0
Amkar Perm – Tom Tomsk 0-0
Ljestvica: 1. Rubin Kazan 29, 2. Amkar Perm 27, 3. Dinamo (M) 27...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare