To je to što me zanima!

Zenit u Split bez šest igrača, nema ni Dannya i Keržakova

Čini se kako bi Hajduk trebao imati lakši zadatak no pravu istinu otkriva pogled na susret prije 14 dana. U odnosu na tu utakmicu u prvom sastavu bit će jedna izmjena
Vidi originalni članak

Kao što je i trener Zenita Luciano Spalletti najavljivao, u Rusiji je ostavio nekoliko ključnih igrača. 

U Splitu protiv Hajduka tako neće igrati najbolji napadač Keržakov, najbolji igrač Danny, te stoper Bruno Alves i veznjaci Žirjanov, Bystrov i Širkov. 

Čini se kako bi Hajduk trebao imati nešto lakši zadatak no pravu istinu otkriva pogled na utakmicu od prije dva tjedna. U odnosu na utakmicu u St. Petersburgu, u početnom sastavu trebala bi biti samo jedna izmjena, umjesto Dannya bi trebao zaigrati Ionov. 

Utakmica počinje u 21 sat, a sudit će Eduardo Iturralde González.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • wesley 03.11.2010.

    @petrovcan333 sta oni uopce imaju slat 1. sastav kada su odlazak potvrdili....to nije podcjenjivanje nego klasicni odmor najboljih igraca......jedno je to što oni idu bez 6 najboljih a drugo je ono što je villlareal došo kod dinama u rvoj tekmi u 2. sastavu to je bilo podcjenjivanje @ip95 u potpunosti se slažem s tobom :D :D

  • IP95 03.11.2010.

    zenit je 4 puta bolja ekipa od hajduka,to moran priznat ali dalmatinski dispet ( bez ibre :D ) i torcida tj puni poljud bi mogli napravit cudo ! ajmo bijeli ale,ajmo bijeli ale idemo po pobjedu skupa s torcidon :)

  • nogometas05 03.11.2010.

    Kao da to nesto mijenja na stvari..i dalje su Rusi favoriti,zamjene moraju odigrat 100% da se dokažu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare