To je to što me zanima!

Zidane doveo prvo pojačanje: 50 milijuna za Militaa iz Porta

Zinedine Zidane je dolaskom na klupu Reala najavio velike promjene i već je krenuo s istima. Za sljedeću je sezonu pojačao obrambeni red u kojeg je doveo Edera Militaoa iz Porta
Vidi originalni članak

Eder Militao je novi član 'kraljeva'! Mladi stoper Porta (21) s Realom je potpisao ugovor na šest godina, potvrdili su na službenim stranicama madridskog kluba.

Brazilac je u Porto stigao na ljeto prošle godine iz Sao Paula za 7 milijuna eura, a samo sedam mjeseci nakon dolaska u portugalski klub prodan je 'kraljevima' po sedam puta većoj cijeni - Madriđani su ga otkupili za 50 milijuna eura. Može igrati i na poziciji desnog beka.

Bio je velika želja Josea Mourinha, ali nakon Portugalčevog odlaska s klupe Uniteda, klub iz Manchestera više nije bio zainteresiran za njegove usluge. Madriđanima će se priključiti 1. lipnja ove godine io zaoštriti konkurenciju u zadnjem redu 'kraljevskog kluba'.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 14.03.2019.

    Odlican igrac!

  • El Bahati 14.03.2019.

    Porto je stvorio brand da bilo kojeg igrača može prodati za ove novce,tako da treba vidjeti koliko je ovo istinsko pojačanje, ili tek prinova, 50 milja u današnjem nogometu je postala sitnica.

  • kovač7 14.03.2019.

    Hmmmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare