To je to što me zanima!

Zidane je pristao! Real će ga potvrditi kao novog trenera...

Kraljevski klub će sezonu završiti bez osvojenog trofeja, a pomoć su odlučili potražiti kod trenera koji im je donio tri uzastopna naslova Lige prvaka. Zidane je dugo razmišljao, ali na kraju je pristao
Vidi originalni članak

Zinedine Zidane se vraća u Real Madrid!

Marca piše kako će Francuz u ponedjeljak popodne biti potvrđen kao novi trener kraljevskog kluba. U jutarnjim je satima održan sastanak na Santiago Bernabeuu na kojem je odlučeno da će Santiago Solari dobiti otkaz.

Vijest još uvijek nije službeno potvrđena, ali i to se očekuje u idućih nekoliko sati. U jutarnjim satima El Pais je pisao kako je Francuz odbio prvu ponudu Reala, ali očigledno je Florentino Perez osobno odlučio uzeti slušalicu u ruke, zaboraviti na probleme koje ima s Francuzom i pozvati ga skrušeno da se vrati u klub.

Kraljevski klub će sezonu završiti bez osvojenog trofeja i spas u ovom trenutku vide jedino u čovjeku koji im je donio tri uzastopna naslova Lige prvaka.

Španjolski El Pais je svoje tvrdnje temeljio na informacijama da Zidane želi preuzeti Juventus. Čekao je u prvim redovima da klub napusti Massimiliano Allegri, a navodno su mu Talijani već i službeno ponudili ugovor do 2022. godine, ove glasine potpirio je i Zidaneov nedavni posjet Torinu. Za Juventus je Francuz onaj koji im može donijeti toliko željeni trofej Lige prvaka.

Čini se da će morati pričekati još koju sezonu...

Zidane je napustio Real Madrid na kraju prošle sezone i od tada je bez posla.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • 11.03.2019.

    Sad kad je i službeno, moram reć da meni, kao gorljivom pristalici Real Madrida, nije ljepši dan svanuo od osvajanja zadnje Lige prvaka, otada su se stalno nizale neke loše vijesti. Gotovo su mi od sreće krenule klizit suze radosnice niz obraze. Za ovu sezonu je kasno, ali ne sumnjam da će se Real pod Zidaneom vratit na pobjednički kolosijek iduće sezone. Također, nadam se, pošto je Perez očito odlučia odriješit kesu, da će se vratit CR7 i da će Real složit nepobjedivu momčad koja će se moć izborit za osvojanje svih 6 mogućih trofeja. Pozdrav svim Madridistima!

  • Floki7 11.03.2019.

    Takooo jeee,jos vracaju se Kova i James iz posudbe,kupiti top napadaca i 2 obrambena igraca i eto triplete.

  • Toki_1990 11.03.2019.

    Real Madrid se ne odbija,svaka čast Juventusu,Cityu,Bayernu i svima ostalima,ali samo je jedan Kraljevski klub,klub sa tradicijom i najpopularniji klub na svijetu. Hala Madrid

Komentiraj...
Vidi sve komentare