To je to što me zanima!

Zidane najveća zvijezda na prvom treningu Francuske

Oko tristotinjak navijača ove reprezentacije u srijedu je pratilo trening u Clairefontaineu, a uvjerljivo je najveći pljesak dobio Zinedine Zidane
Vidi originalni članak

Francuska nogometna reprezentacija ispred sebe ima težak zadatak, a to je isprati sve negativno napravljeno na i oko Svjetskog prvenstva na jugu Afrike, tijekom lipnja i srpnja ove godine. Zadaća je to i za novog izbornika Laurenta Blanca, koji je poveo svoje reprezentativce na put kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. godine. U petak će Francuzi igrati na domaćem travnjaku protiv Bjelorusije u 1. kolu, a potom odlaze u Sarajevo gdje će 7. rujna igrati protiv Bosne i Hercegovine.
Tristotinjak navijača ove reprezentacije u srijedu je pratilo trening u Clairefontaineu, a uvjerljivo je najveći pljesak dobio Zinedine Zidane, nekadašnja zvijezda svjetskog i francuskog nogometa, koji je u okrilje reprezentacije došao na poziv izbornika Blanca. Trebao bi prije svega savjetima pomagati stručnom stožeru, ali i prenijeti svoje bogato iskustvo na igrače.
- Ništa posebno nisam rekao igračima, znate da nisam jak na riječima. Zaželio sam im sreću u kvalifikacijama i da vrate ugled nogometu i ovoj reprezentaciji, koja je uvijek bila posebna - rekao je Zidane i dodao:
- S izbornikom Blancom, mojim dobrim prijateljem, sam razgovorao daleko konkretnije, no to neka ostane među nama. Vjerujem u ovu momčad - zaključio je Zidane.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Sova17 01.09.2010.

    Najveci od svih!

  • IP95 01.09.2010.

    legenda i jedan od najboljih igraca ikad !

Komentiraj...
Vidi sve komentare