To je to što me zanima!

VAR posvađao španjolske suce: Modriću poništen sjajan volej!

Oko 65 tisuća ljudi, koliko ih je u subotu popodne došlo pogledati utakmicu, u jedan glas je zaorilo i počelo slaviti sjajan gol Modrića. No, na sugestiju VAR-a Munuera je gol - poništio
Vidi originalni članak

Real Madrid se povratkom Zinedinea Zidanea na klupu vratio na pobjedničke staze! 'Kraljevi' su u okviru 28. kola La Lige pobijedili Celtu Vigo na Santiago Bernabeu 2-0, a strijelci su bili Isco u 62. i Bale u 77. minuti - igrači koji su pod Solarijem bili u nemilosti.

No, moglo je biti i više da je glavni sudac Munuera priznao gol Luke Modrića u 56. minuti. Modriću je odbijena lopta nakon kornera sjajno došla na volej, on ju je stisnuo i od poda pogodio u donji desni kut Blancova gola.

>> POGLEDAJTE VIDEO - PONIŠTEN GOL MODRIĆA

Oko 65 tisuća ljudi, koliko ih je u subotu popodne došlo pogledati utakmicu, u jedan glas je zaorilo i počelo slaviti sjajan gol Modrića. No, na sugestiju VAR-a Munuera je prvo otišao pogledati regularnost gola, a onda ga je odlučio i poništiti.

Modrićev udarac bio je sjajan, no lopta se kretala točno u smjeru Varanea koji je bio u zaleđu i utjecao na igru pa je glavni sudac utakmice gol poništio.

Zanimljivo je da su bivši španjolski suci podijeljeni oko toga je li gol trebao biti priznat. Iturralde Gonzalez tako tvrdi da je to velika pogreška suca i VAR-a jer je golman cijelo vrijeme vidio loptu. S njim se ne slaže Andujar Oliver koji ističe da je Varane pokrivao Blanca.

Real je do kraja susreta uspio i povećati prednost preko Garetha Bela, koji se nada da će povratkom Zidanea doživjeti procvat. 

Spomenimo i da se u prvu postavu vratio Marcelo, a on je francuskom stručnjaku vratio asistencijom za gol Balea.

Modrić je igrao do 77. minute kada ga je zamijenio Valverde.

U ranije odigranom susretu Alaves je došao do pobjede kod Huesce i učvrstio se na petom mjestu. Avila (14p) je bio strijelac za "fenjeraša" Huescu, a Calleri (11p, 86) i Guidetti (80) za Alaves. 

Real se ovom pobjedom približio drugoplasiranom Atleticu. Barcelona je i dalje prva sa 63 boda, Atletico ima 56, a Real 54.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • sena2 17.03.2019.

    Zidane preporodio real??Da se ne zove Zidan naslov bi bio drugaciji!Zamisli po jednoj utakmici inace bistri mediji zakljucili da je to nesto vauuuu!!??Pa i meni se tu i tamo poklopi da pogodim neki listic pa ne znaci da sam profi!Lakrdijske storie🤣🤣🤣🤣🤣

  • Logčno 17.03.2019.

    Auuuu, kakav uspjeh Zidane-a odmah u prvoj utakmici. Savladali su Celta Vigo koji je 18-i na tablici i to su ih uspjeli pobijedit na Santiago Bernabeu. Svaka čast Zizoooo....

  • rođo101 16.03.2019.

    šta se imaju svađat zaleđe je bilo i igrač reala je svojom kretnjom uticao na igru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare