To je to što me zanima!

Zimske radosti u Kranjčevićevoj: Karrica izdominirao Međimurce

Bernard Karrica zabio je hat-trick protiv Međimurja, a bila je to prva pobjeda Ivana Preleca na klupi druge momčadi Dinama. No, Zagrepčani su i dalje u zoni ispadanja...
Vidi originalni članak

U Zagrebu je u srijedu pao gusti snijeg, a u takvim uvjetima su se u Kranjčevićevoj ulici u dvoboju 13. kola Druge HNL sastali Dinamo II i Međimurje. Zagrepčani su na koncu slavili 5-2, a bila je to i prva pobjeda novog trenera mladih nada "modrih" Ivana Preleca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Junak utakmice bio je trostruki strijelac Bernard Karrica koji je gostujuću mrežu tresao u 13., 22. i 46. minuti. Za Dinamo 2 zabio je još i Edin Julardžija (67), dok je još vlastitu mrežu u 52. minuti pogodio Ivan Radošević. Jedini strijelci za goste bili su Jan Marcijuš i Josip Palić.

Dinamo II je tako u stigao do tek četvrte pobjede u 15 prvenstvenih kola, mlade nade Dinama i dalje se nalaze u opasnoj zoni, danas su 16-plasirana momčad lige. Zanimljivo, prije utakmice u Kranjčevićevoj ulici domaćin je imao pune ruke posla, trebalo je očistiti snijeg sa svih linija kako bi igrači obje momčadi mogli vidjeti granice igrališta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MateCro 02.12.2020.

    Grafička je odradila svoje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare