To je to što me zanima!

Živčani Kyrgios opet vrijeđao publiku: 'Umuknite, je*emu!'

A GDJE TI JE KULTURA? Nick Kyrgios nije mogao spriječiti Rogera Federera na putu do finala Miamija i novog klasika s Rafom Nadalom iako je bio na rubu pobjede. A onda ga je publika izbacila iz takta...
Vidi originalni članak

Finale Mastersa u Miamiju ponudit će novi teniski klasik, reprizu finala ovogodišnjeg Australian Opena između Rafaela Nadala i Rogera Federera. Španjolac je sredio Fabija Fogninija 6-1, 7-5, dok je Švicarac u velikoj drami izbacio Australca Nicka Krygiosa. FedEx je nakon tri sata i 11 minuta borbe i tri tie-breaka slavio 7-6 (11-9), 6-7 (9-11), 7-6 (7-5). Bio je to jedan od najboljih mečeva sezone.

- Osjećao sam se jako dobro, ne događa se često da triput igrate 13. igru u meču. Sjajno je pobjeđivati na takav način, pogotovo jer se sjećam da me je pobijedio prije nekoliko sezona. Bio je i rođendan mojim sinovima, nisam bio s njima pa sam morao pobijediti - kazao je Federer nakon meča.

- Rafa? Uh, bit će ga jako teško dobiti. Još uvijek nije osvojio ovaj turnir, ali definitivno je svježiji od mene. To neće biti problem, bit ću spreman za nedjelju. Definitivno će biti jako posebno ponovno zaigrati protiv njega ovdje. Igramo jedan protiv drugoga svaki tjedan, kao u dobra stara vremena. Nadam se da neće biti zadnji put - nasmijao se ponajbolji igrač bijeloga sporta svih vremena.

Federer je u trećem setu bio na rubu poraza jer je Krygios servirao pri vodstvu 5-4 u tie-breaku, no jednu duboku loptu Švicarca Australac je poslao u aut i podivljao na publiku.

- Umuknite, je*emu! - vikao je Krygios i nadovezao još nekoliko psovki, na što mu je gledalište odgovorilo zvižducima.

Na žalost, javnost je već pomalo navikla na agresivne ispade partnera Zagrepčanke Ajle Tomljanović, koja je 2014. promijenila državljanstvo i počela nastupati pod australskom zastavom. Par je prošlog ljeta bio na odmoru u Hrvatskoj, a Nick je toliko zaluđen Ajlom da je tetovirao njeno ime na zapešću.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 01.04.2017.

    Nadal nema sanse. Ni pomocu trikova nemre dobit ovog teniskog boga

  • simunicevdom 01.04.2017.

    Fedex radtura tooo

  • Hercegovac1976 01.04.2017.

    kakav Kyrgios.Sa ovakvim ponasanjem treba ga kazniti na godinu dana pa ce se opametiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare