To je to što me zanima!

Zizou i Ronaldo opet zajedno: I Zidane dolazi u Juventus...

Cristano Ronaldo i Zinedin Zidane dvije i pol godine surađivali su zajedno u Real Madridu, a sad će suradnju nastavit i u Juveu. Prema pisanju Španjolskih medija, Zidane će postati savjetnik sportskog direktora...
Vidi originalni članak

Zinedine Zidane i Cristiano Ronaldo opet će udružiti snage i to u - Juventusu! Prije nekoliko dana poput bombe je odjeknula vijest da jedan od najboljih igrača svijeta prijelazi u Juventus, što je dovelo do velike ekstaze u Torinu.

A ovih dana ih je dočekala još jedna velika vijest. Naime, legendarni Francuz je nakon osvajanja Lige prvaka napustio klupu Reala, a sada bi trebao nakon nekoliko mjeseci odmora, prema pisanju španjolskih medija, postati savjetnik sportskog direktora Juventusa Fabija Paraticija.

Zidane bi na novo radno mjesto trebao sjesti u listopadu, a veliku ulogu u svemu tome imao je navodno Cristiano Ronaldo koji je razvio s njime vrlo dobar odnos tijekom njihovog zajedničkog mandata u Realu. Ovo je navodno posljednja sezona u kojoj će Massimiliano Allegri voditi “staru damu” s klupe, a s ovim potezom u torinskom klubu upravo pripremaju Zidanea za njegovog nasljednika.

Legendarni Zizou se na klupi Real Madrida upisao u povijest kluba osvojivši čak tri Lige prvaka, jednu La Ligu, dva europska Super cupa, jedan španjolski Super cup i Svjetsko klupsko prvenstvo. U Realu je kao trener proveo dvije i pol godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • prcko vitamincic 18.07.2018.

    Sa trostrukog osvajača Lige Prvaka kao trener ide na mjesto savjetnika sportskog direktora haha Jel ova vijest trebala biti objavljena za prvi april? Pazi nije sportski direktor, nego savjetnik haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare