To je to što me zanima!

Zizou: Ronaldo se nije slagao s odlukom, nije bio baš sretan

Cristiano Ronaldo morao je propustiti prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka zbog lakše ozljede, a Zidane kaže kako Portugalac nije dobro podnio njegovu odluku
Vidi originalni članak

Nisam želio ništa riskirati s Cristianom, odlučio sam kako je bolje da propusti ovu utakmicu i bude spreman za uzvrat, rekao je Zinedine Zidane nakon utakmice koju je zbog lakše ozljede propustio najbolji igrač Real Madrida. 

I sam Ronaldo netom prije utakmice rekao je kako ozljeda nije strašna, da ga tek zateže mišić i da bi sigurno igrao kada bi bila riječ o finalu Lige prvaka. No to ne znači da je Portugalac sa smiješkom prihvatio odluku da će propustiti i drugu utakmicu u nizu.

- Nije se slagao s odlukom, nije bio sretan, ali želimo da se što prije oporavi. Želimo da bude s nama u uzvratu i mislimo da bi se trebao oporaviti do tada - priča Zidane te dodaje:

- Na kraju je i Benzemu nešto mučilo. Šteta, jer je želio igrati, ali nije mogao pa sam ga morao izvaditi na poluvremenu. Vidjet ćemo što će biti s uzvratom.

Dodao je Zidane i nešto oko čega se prije koji tjedan digla velika prašina nakon Ronaldovih izjava.

- Svi igrači znaju da su važni. Kada nedostaju igrači poput Cristiana i Benzeme, postoje drugi koji će odigrati dobro. Zajedno ćemo se izboriti za prolaz - zaključio je Francuz.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 88 27.04.2016.

    a jeste sliku stavili hahahahha

  • strmi007 27.04.2016.

    Riješit će zato utakmicu u Madridu

  • Mata iz inata zvan Texas 27.04.2016.

    Nije se bas na igrao jucer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare