To je to što me zanima!

Zlatan i Lukaku kažnjeni zbog okršaja: Dobili utakmicu kazne

Lukaku i Ibrahimović sukobili su se u kaznenom prostoru Milana tijekom prvog poluvremena te im je glavni sudac utakmice pokazao po žuti karton. No nije na tome stalo...
Vidi originalni članak

Sportski sudac Talijanske nogometne lige kaznio je napadače Intera i Milana Romelua Lukakua i Zlatana Ibrahimovića s po jednom utakmicom zabrane nastupa u Kupu zbog sukoba u koji su bili uključeni tijekom četvrtfinalnog susreta igranog u utorak.

Lukaku i Ibrahimović sukobili su se u kaznenom prostoru Milana tijekom prvog poluvremena te im je glavni sudac utakmice pokazao po žuti karton.

No nije na tome stalo.

Sukobili su se i nakon kraja prvog dijela dok su išli prema svlačionicama.

- Magarče, nazovi mamu i radite ona vaša voodoo sranja - bio je Ibrin 'okidač' na što je poludio Lukaku i poručio mu:

- Čekam te vani! Je*em tebe i tvoju ženu. Možemo malo i o tvojoj mami jer ona je ku*va! - rekao je inače mirni Lukaku.

U drugom poluvremenu Ibrahimović je isključen zbog drugog žutog kartona, a Inter je s igračem više stigao do pobjede od 2-1 i prolaska u polufinale.

Lukaku će zbog ove suspenzije propustiti prvi polufinalni susret protiv Juventusa u utorak, dok Ibrahimović neće imati pravo nastupa u prvom Milanovu dvoboju u Kupu sljedeće sezone.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • doormat 29.01.2021.

    Odlična vijest za Mandžukića da se dokaže i izbaci ovog Bosanca u rezerve na klupu. Zabije het trick sutra i pora posluku Juventusu koji vidi a nečuje.

  • svinjo 29.01.2021.

    Dobro mu je Ibra rekao. Vidi se da još nije evoluirao da vodi discipliniran razgovor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare