To je to što me zanima!

Zlatan ipak bolje prošao: Mings dobio pet utakmica suspenzije

Zlatan je u 43. minuti laktom udario Mingsa, a ovaj mu je, ako je vjerovati njegovim riječima, sasvim slučajno par minuta kasnije zagazio nogom na glavu. Jedan je dobio tri, a drugi pet utakmica kazne
Vidi originalni članak

Nakon što je Zlatan Ibrahimović dobio tri utakmice kazne nakon subotnjeg incidenta s Tyroneom Mingsom, FA se oglasila i po pitanju defanzivca Bournemoutha

Zlatan je u 43. minuti u skoku laktom opalio Mingsa u glavu zbog čega će propustiti sljedeće tri utakmice 'crvenih vragova'. 

Mings je, s druge strane, par minuta kasnije Zlatanu nagazio na glavu, za što tvrdi da je bilo sasvim slučajno. Sad je i službeno, dobio veću kaznu nego Šveđanin. Morat će propustiti čak pet utakmica.

Obojica su nakon utakmice izjavili da nisu namjerno ulazili u nedozvoljen fizički kontakt, ali krovnu organizaciju u engleskom nogometu za to nije briga. 

Nakon utakmice i Zlatanova lakta, dugo se pričalo je li Ibra trebao dobiti crveni karton, ali ni Mingsov prekršaj nije bio ništa blaži. Odluku tako obojica moraju jednostavno - prihvatiti. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • normalan_lik 09.03.2017.

    Prvo je bilo gazenje glave a tek onda lakat!???

  • NIKE 09.03.2017.

    Sasvim zasluženo , pa neka se drugi put pravda da nije bilo namjere . Kobila mu skoro otkinula glavu i milimetri su dijelili od malo jače frakture lubanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare