To je to što me zanima!

Zlatan nakon novog hat-tricka stavio loptu na sigurno mjesto

PSG NA IBRAHIMOVIĆEV POGON Zlatan je odigrao još jednu utakmicu za pamćenje u kojoj je PSG pobijedio Nicu 4-1. Zabio je "hat-trick" pa uzeo loptu i zavezao je na suvozačevo sjedalo
Vidi originalni članak

Gol pod prečku iz teškog kuta i bomba iz slobodnjaka desnicom pa fina završnica pokraj golmana Nice ljevicom za 4-1. Zlatan Ibrahimović opet je pokazao sav svoj nogometni repertoar postigavši hat-trick za PSG protiv konkurenta za Ligu prvaka.

Šveđanin bošnjačko-hrvatskih korijena hodajuća je reklama. Nakon utakmice tako se pohvalio na Facebooku s fotografijom lopte s utakmice na suvozačevu sjedalu u njegovu Volvu uz potpis "Najsigurniji svjetski auto #volvo #madebyzlatan".

Parižani su već osigurali šesti naslov prvaka Francuske s 25 bodova više od drugoplasiranog Monaca šest kola prije kraja, a Ibrahimović je u taj uspjeh ugradio 30 golova i 11 asistencija u 24 odigrane utakmice.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 27

  • NemojMeVrijeđati 03.04.2016.

    bosanac/svedis stali si vise vrati mi 3945,03kn sto sa izgubio listic da necete dati vise od 3gola..

  • nikluk20 03.04.2016.

    daj snimi razliku....35 bodova između PSG-a i monaca :P gol razlika 80:18......dva poraza u cijelom prvenstvu....ibrahimović je legenda...nikada neću prežaliti što nije za nas igrao.....ćiro rekao šta će nam taj bosančeros u reprezentaciji a ćiro sam bosanac.....eh.....

  • andreas3 03.04.2016.

    kralj!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare