To je to što me zanima!

'Zlatana žele Barca i Real, ali o svemu sam odlučuje'

Menadžer napadača Intera otkrio je da oba velika španjolska kluba stalno zovu Ibrahimovića u svoje redove, ali i dodaje kako on na njega ne utječe
Vidi originalni članak

Žele ga i Real Madrid i Barcelona, rekao je za milanski Il Giorno Mino Raiola, menadžer Zlatana Ibrahimovića. Iako Zlatanu u Interu nije nimalo loše - u Milanu osvaja trofeje, uživa status velike zvijezde i 'sasvim pristojno' zarađuje - na ponude španjolskog dvojca nije lako ostati hladan.
- Naravno da su obje ponude vrlo zanimljive, pogotovo jer bi Zlatanu odlično odgovarao stil igre u Primeri. U Španjolskoj se igra puno ofenzivnije, puno slobodnije i otvorenije nego u Italiji. Mislim da bi tamo Zlatan mogao zabiti 40 golova u sezoni - kaže Raiola.
- Igrajući u Primeri imao bi puno veće šanse za osvajanje Zlatne lopte - dodao je Ibrahimovićev menadžer i priznao da o njemu aspolutno ne ovisi hoće li i gdje njegov štićenik otići:
- Zlatan o svemu odlučuje sam. Tako je bilo i pri odlasku iz Ajaxa u Juventus, pa kasnije iz Juventusa u Inter. Mogao je i u Milan, ali nije želio zbog afere 'calciopoli'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mazur 10.03.2009.

    ma Zlatan je VRH!!! moze gdje hoce...

Komentiraj...
Vidi sve komentare