To je to što me zanima!

Zlatko Horvat 'glumio' Čupića i dao mu 'pet' sa - četiri prsta

Horvat je čestitao Ivanu Čupiću na nagradi za igrača utakmice. I to vrlo orginalno. 'Odglumio' je Čupića, spustio je svoj prstenjak, i sa četiri prsta mu dao 'pet'...
Vidi originalni članak

Prije četiri godine u Norveškoj Lino Červar svijetu je predstavio novog klinca, za Ivana Čupića do tada nitko nije znao. A on je, kao da je tu već godinama, nevjerojatnom elegancijom izluđivao najbolje svjetske golmane. Ali na Olimpijske igre u Pekingu morali smo bez njega. Na pripremama je, u bizarnoj nesreći, ostao bez prstenjaka lijeve, šuterske ruke. Primio se za ogradu, vjenčani prsten je zapeo i Čupku su morali amputirati dio prsta.

- Malo je ružno, ali nije ništa strašno. Najvažnije je da ću i dalje normalno moći igrati rukomet - rekao je tada Ivan.

I bio je u pravu. Osim u jednom detalju. Rukomet ne igra normalno nego fantastično.

- Eto, otvorilo mi se, hvala Bogu da su one neke lopte ušle - sa smiješkom i bez prsta rekao je Čupić nakon što je Sloveniji zabio devet golova.

Dobio je i sat, EHF-ovu nagradu za najboljeg igrača utakmice. Čestitao mu je i Zlatko Horvat, konkurent na desnom krilu. I to vrlo orginalno. "Odglumio" je Čupića, spustio je svoj prst, i s četiri prsta mu dao "pet". Nasmijao se Čupko, nasmijao se i Zlaja.

- To je njihova interna zafrkancija, dečki se samo dobro zabavljaju - kaže glasnogovornik reprezentacije Zlatko Škrinjar.

Zabavljaju se odlično, čak su i izravni konkurenti jako dobri prijatelji.

- Zlaja je sjajan, zdrava smo konkurencija jedan drugome i funkcioniramo zaista jako dobro - kaže Čupić, koji je donedavno odlično funkcionirao i s Vedranom Zrnićem.

- Da, nedostaje mi Zrna, i kao igrač i kao prijatelj. Ipak je bio tu zadnjih deset godina, naviknuti smo jedni na druge. No tako to ide, ovaj put tu smo Horvat i ja, idući put možda će biti netko drugi - kazao je Ivan.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • BiTcH pLeAsE 21.01.2012.

    Ma Hrvatska ima dvije postave koje bi mogle doći do finala šao mi samo Vorija

  • euca 21.01.2012.

    eh moj novinarčići znači nakon prve utakmice kad je bio igrač utakmice su mu skoro svi dali "pet" sa četiri prsta iz šale...što je super fora, ja se ne bih naljutio :D

  • Messi100 21.01.2012.

    Može se i sa četiri :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare