To je to što me zanima!

Zlatni Marijo vratio se s EP-a: Najavio je velike stvari za Rio

Marijo Možnik (28), vratio se s Europskog prvenstva u Montpellieru s prvim zlatom za Hrvatsku u vježbi na preči. Veliki uspjeh posvetio je preminulom bratu Dariju...
Vidi originalni članak

Marijo Možnik vratio se iz Montpelliera gdje je osvojio prvo hrvatsko zlato na Europskom prvenstvu. Dečko koji, unatoč sjajnim rezultatima, trenira na šanku noćnog kluba, jedva je došao do finala, ali kad je došao među najbolje, pomeo je konkurenciju.

- Sve najveće uspjehe posvećujem Dariju, pa tako i ovo zlato. Osjećao sam da sam imao pomoć odozgo, bio je uz mene. Ovo zlato nije samo moje, bilo je tu i jako puno njegove pomoći - rekao je Marijo, čiji je brat prije četiri godine preminuo u snu.

Marijo je prvi naš gimnastičar po kojem se zove element, i to jedan od najtežih, a sad se iz Francuske vratio s najsjajnijom medaljom. U Riju s pravom puca na medalju. 

Goran Jakuš/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 11

  • It's kišing 21.04.2015.

    Marko...čitaj šta pišeš...prije nego što objaviš... Nije se pok. Darijo vratio s medaljom nego Marijo...i posvetio ju pok. bratu...ispravi naslov...

  • pagora 21.04.2015.

    Medalja je posvećena Dariju , naslov je nespretan.

  • Tedi Martinčić 21.04.2015.

    Darijo je nažalost pokojni brat novopečenog europskog prvaka. Zamolit ću novinara da bude ljubazan i ispravi grešku prije nego to ne pročita netko od njegove obitelji te osvježi im bolne rane. :( Daleko od toga da želim davati kritiku novinaru, već sam siguran da su mu obojica pala napamet pa se pomješalo čovjeku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare