To je to što me zanima!

'Zločesti dečko' stigao u Nicu: 'Ovdje me ne zanimaju izlasci!'

Moram priznati da mi nedostaje nogomet. To je jedino uz kćer što me čini sretnim. Što se tiče izlazaka - ne želim ni čuti za to!, 'zagrmio' je Talijan
Vidi originalni članak

'Zločesti dečko' talijanskog i europskog nogometa potpisao je za svoj novi klub. Mario Balotelli (26) potpisao je za Nicu te tamo izazvao pravu nogometnu euforiju. Klub je prethodne sezone završio na sjajnom četvrtom mjestu, a i ove žele ponoviti sličan uspjeh.

- Bila je to isključivo nogometna odluka da dođem ovdje. Bilo je i drugih momčadi, uključujući i one vrhunske. No, ja trebam igrati, posebno ove godine. Sviđa mi se ovaj projekt. Razgovarao sam s trenerom i on vjeruje u mene, kao i ja u njega - započeo je Mario, pa nastavio:

- Mislim da se Nice ne kocka mojim dovođenjem. Činjenica je da moja karijera nije ono što se stalno piše o meni. Imao sam nekih problema, osobito fizičke prirode nakon operacije u posljednje dvije godine. No, ponavljam, ja trebam samo igrati - smiren je talijanski napadač.

Mnogi u pitanje dovode njegovu mentalnu snagu, odnosno činjenicu da ga 'malo ima, malo nema'. Nedostaje mu konstantnosti.

- Savršeno sam dobro mentalno, hvala na pitanju. Što novine pišu? Ne čitam ih. Uklopio sam se dobro, a to posebno moram zahvaliti Danteu, velikom šampionu - otkrio je bivši napadač Intera, Milana i Liverpoola.

Izlasci ga, kaže, više ne zanimaju. U životu mu jedino veselje pružaju kćer i nogomet.

- Moram priznati da mi nedostaje nogomet. To je jedino uz kćer što me čini sretnim. Što se tiče izlazaka - ne želim ni čuti za to! - 'zagrmio' je Talijan koji se ne planira vraćati u Italiju.

- Nema tih uvjeta pod kojima bih se sad vratio u Italiju. Zašto? Znate zašto. Povratak u Milan? Želim se zahvaliti Adrianu Gallianiju, momčadi, navijačima... Ali zaboravimo ostalo - rezimirao je napadač.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • biti 02.09.2016.

    Eh.. ta ljudska maloumnost.. mogao je biti u top 5 pa cak i top 3 na svijetu..

  • jack07 02.09.2016.

    Vratit ce se on!

  • Staser 02.09.2016.

    Kralju lud si za medalju

Komentiraj...
Vidi sve komentare