To je to što me zanima!

Zna se sastav Dream team za SP: Naj zvijezda Durant

Najveća bi zvijezda američkoga sastava trebao biti prvi strijelac NBA lige Kevin Durant koji igra u Oklahomi. Hrvatska sa SAD-om igra 28. kolovoza
Vidi originalni članak

Razigravač Bostona Rajon Rondo, te centri Dallasa, odnosno Phoenixa, Tyson Chandler i Robin Lopez, dodani su na popis američke košarkaške reprezentacije koja sljedeći tjedan počinje pripreme za Svjetsko prvenstvo u Turskoj (28. kolovoza - 12. rujna). Nakon silnih otkaza, jasno je da za SAD u na svjetskoj smotri neće zaigrati nijedan igrač koji je bio u momčadi koja je osvojila olimpijsko zlato prije dvije godine u Pekingu. Najveća bi zvijezda američkoga sastava tako trebao biti prvi strijelac NBA lige Kevin Durant (Oklahoma City).
Što se tiče Ronda, on je u veljači, prema riječima direktora reprezentacije Jerryja Colangela, odbio igrati na SP-u, ali u međuvremenu se očito predomislio. Za mjesto u sastavu će se boriti s Roseom (Chicago), Billupsom (Denver) i Westbrookom (Oklahoma City).
Uza sve spomenute, na trening-kampu u Las Vegasu idući će se tjedan pojaviti i Odom (LA Lakers), Curry i Lee (obojica Golden State), Gay i Mayo(obojica Memphis), Evans (Sacramento), Granger (Indiana), Iguodala (Philadelphia), Gordon (LA Clippers), Wallace (Charlotte), Lopez (New Jersey), Love (Minnesota), Green (Oklahoma City), Stoudemire (New York). SAD će na SP-u igrati u skupini B u kojoj je Hrvatska, Brazil, Tunis, Slovenija i Iran.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mihi333 15.07.2010.

    i sa ovim igračima mogu sastavit petorku koja bi osvajala svake godine naslov u nba-u,tako da i bez svih s prošlih olimpijskih oni bi trebali rasturat na ovom prvenstvu...

  • pravaistina88 15.07.2010.

    Bekovska linija im je jako dobra, ali ostalo zbilja nije impresivno.

  • hajduk1991 15.07.2010.

    ovo nije ni 30 % Dream Teama .. al opet su u stanju jednu Spanjolsku 30 razlike dobit

Komentiraj...
Vidi sve komentare