To je to što me zanima!

'Znam da nitko nema vjere u nas, no idemo po 3 boda'

Igor Štimac najavio je gostovanje svog Zagreba kod iznenađenja sezone Karlovca. Pjesnici nisu osvojili još ni bod, no na četiri rijeke idu po sva tri
Vidi originalni članak
Dolazimo u Karlovac napuniti im mrežu do vrha! Tako bi otprilike još donedavno izgledale izjave Zagrebaša uoči odlaska na nogometnu periferiju. Ali ovo su neka druga vremena. Karlovac je postao jedan od središta hrvatskog nogometa, a Zagreb na samom dnu traži prvoligaški spas.
- Poručujem svom prijatelju Pamiću da nas neće samo tako pobijediti, da ćemo mu biti tvrd orah - rekao je dobro raspoloženi Igor Štimac, uvjeren da se i njegovoj momčadi negdje mora otvoriti.
- Za rezultat treba imati malo sreće, a mi je dosad nismo imali - požalio se trener “pjesnika”.
Momčad mu je izgubila sve utakmice, ali nadu nije.
- Vjerujemo da možemo pobijediti u Karlovcu. I idemo ih pobijediti! Samo takvim pristupom možemo napraviti nešto, uzeti bodove. A u ovoj situaciji i bod bi nas zadovoljio - optimističan je Štimac.
No i svjestan da je momčad daleko od onog što bi on želio i zato će dvotjednu stanku nakon današnje utakmice iskoristiti da ih pokuša “razbuditi”.
- Idemo nekoliko dana u Međugorje. Tamo ćemo se vjerujem dići i onda pokazati koliko vrijedimo.


Idi na 24sata

Komentari 1

  • Plavi_92 02.10.2009.

    štimac, ako će biti dvojka reci sad odmah da nestavljam pare na karlovac iako to već imam u planu. kriza je, nije bila plaća i ako sad zbog tebe ostanem bez zadnjih sto kuna neću se više kladiti nikada u životu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare