To je to što me zanima!

'Znao sam da će biti ovako, pa gube i Chelsea i Manchester'

Nezadovoljan sam pojedinicima. Neka, 16. prosinca svatko će dobiti rendgendsku sliku, kaže Vaha vjerojatno aludirajući na Moralesa koji ni ovaj put nije zadovoljio
Vidi originalni članak

Čestitke Kelavi na novom rekordu HNL-a. Nije primio gol već 688 minuta, oglasio se službeni spiker pola sata prije kraja utakmice. Jedva da je stigao dovršiti rečenicu i odložiti mikrofon, a Dinamov golman morao je vaditi loptu iz mreže.

- Varaždin je bio izvanredan i zasluženo osvojio bod. Mi smo, eto, prvi put kiksali, to se može opravdati. Trebali smo dati više, no nismo mogli. Čovjek nije mašina, a i mašina se pokvari, kamoli neće igrač - rekao je Vaha, izostavivši sa susreta čak sedmoricu iz Villarreala.

Nije bilo Sammira, a bez njega je Dinamova igra kao muha bez glave. Priliku je dobio Pedro Morales, vrlo vjerojatno posljednju i po tko zna koji put razočarao.

- Vaha, vadi ga van. Nema pojma – vikali su gledatelji gotovo cijelu utakmicu, a Dinamov trener poslušao je glas naroda u 62. minuti.

- Pojedinci su morali pružiti više. Puno više. Kad ću 16. prosinca praviti analizu svatko će imati svoju potpunu rendgensku sliku - zaprijetio je trener 'plavih' aludirajući na Moralesa.

Teško da bi Dinamo uspio osvojiti i bod da im nije pomogao muškarac u tajicama. Draženko Kovačić, koji je sudio u tajicama, uz salve smijeha 500-injak gledatelja, dosvirao je 'modrima' penal koji teško da bi sudio i Vaha.

- Izgube i Manchester United i Chelsea, tako je to kad se igra na tri fronta. Već mjesec dana govorim da se bojim ovoga – kaže Vaha.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • vahaaa 06.12.2010.

    najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

  • kokanidja 06.12.2010.

    hm igrači varazdina konačno dobili plače,al na kladionici!!!

  • dinamo555 06.12.2010.

    uzeli me na kladionici.....aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare