To je to što me zanima!

Zoki Mamić izbačen zbog naguravanja sa Zicklerom

Po završetku prvog poluvremena u tunelu je došlo do naguravanja između Mamića i strijelca jedinog gola na utakmici Alexandera Zicklera
Vidi originalni članak

Odmah na početku drugog poluvremena u Salzburgu glavni sudac utakmice između Red Bulla i Dinama s klupe 'modrih' potjerao je sportskog direktora hrvatskog prvaka Zorana Mamića. Po završetku prvog poluvremena u tunelu je došlo do naguravanja između Mamića i strijelca jedinog gola na utakmici Alexandera Zicklera. Napadač Red Bulla je u prolazu okrznuo Zorana mamića, na što je ovaj odgovorio odgurnuvši ga. Nakon toga Nijemac je krenuo na Mamića, a veći incident spriječili su pomoćnici i suci. Glavni sudac na kraju je isključio Mamića.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • apocalypsa 30.07.2009.

    @karlovacko-molim?koji si ti seljak dragi moj...jesam komentiraLA igru?NE!spomenula sam samo navijačke nerede i mamićeve provokacije.ne bi se sad tu svađala s tobom ali ti je fakat inteligencija na razini primata

  • karlovacko 30.07.2009.

    @apocalypsa - jedi govn-a...ko se osramotio....ako je tebi ovo sramota sta nije...da su boysi rasturili stadion bili ti bio onda ponosan...????

  • apocalypsa 30.07.2009.

    @dario 30-kladim se da si mi ti nakucao sve ove minuseve,ali nek se djeca zabavljaju :) samo sam rekla što je istina,prvo oni \"navijači\" a sad mamićevi bespotrebni ispadi agresije..možda si ti papak??

Komentiraj...
Vidi sve komentare