To je to što me zanima!

Zokora: Modrićev dolazak sjajna je vijest za navijače

Imamo sjajne navijače i novac, pa se moramo truditi sljedeće sezone kvalificirati se u Ligu prvaka, kaže veznjak Tottenhama Didier Zokora
Vidi originalni članak

Reprezentativac Obale Bjelokosti i vezni igrač Tottenhama Didier Zokora izjavio je da Spursi u sljedećoj sezoni mogu prekinuti dominaciju velike četvorke. Dolaskom novog trenera Juandea Ramosa počeo je i oporavak Tottenhama, a "pijetlovi" su osvojili i Liga kup. Tottenham je krenuo u veliku kupnju za sljedeću sezonu, što je rezultiralo i dovođenjem našeg Luke Modrića na White Hart Lane. Žele zadržati ponajboljeg igrača Berbatova i nude mu 90.000 funti na tjedan, a Ramos bi rado vidio i Davida Villu iz Valencije.
- Modrićev dolazak velika je vijest za sve navijače, a i za nas - rekao je Zokora, a vijest je prenio portal Setanta Sports.
- Imamo sjajne navijače, ali imamo i novac, pa se moramo truditi kvalificirati se u Ligu prvaka sljedeće sezone. I to ćemo učiniti. Uvjeren samo u to - otkrio je Zokora i dodao:
- Želim samo najbolje, kao i ostatak igrača Spursa. S trenerom Ramosom možemo napasti veliku četvorku.
Španjolski je stručnjak prije nekoliko mjeseci na klupi Tottenhama zamijenio Martina Jola, a prethodno je sa Sevillom dvaput zaredom osvojio Kup Uefe.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare