To je to što me zanima!

Spreman do ožujka: Liječit će Luku Modrića njegovom krvlju

Liječnik reprezentacije Zoran Bahtijarević otkrio nam je kakvom će metodom španjolski stručnjaci liječiti ozlijeđeni mišić hrvatskog veznjaka Luke Modrića
Vidi originalni članak

Ne, ne radi se o matičnim stanicama, kao što su pisali španjolski mediji. Iz Lukine krvi izolirat će se stanice koje će se koristiti za liječenje, objasnio je liječnik hrvatske reprezentacije Zoran Bahtijarević.

Vijesti iz Španjolske zvučale su alarmantno, govorile su kako je Realov liječnik, dr. Mikel Sanchez, preporučio Modriću da se ne vraća nogometu prije kraja ožujka, odnosno početka travnja. Kad bi doista bilo tako, najbolji veznjak Primere propustio bi i ogled naše reprezentacije s Norveškom 28. ožujka na maksimirskom stadionu.

- Nema razloga za paniku, mi iz liječničkog tima reprezentacije stalno smo u kontaktu s kolegama iz Reala i prognoza je i dalje ista kao nakon prvog pregleda - kazao je dr. Bahtijarević, što znači da bi se Luka trebao vratiti krajem veljače.

- Nažalost, za mišić još ne postoji nikakav čudotvoran lijek. Luka se već liječio ovom metodom, koja se zove PRP. I mi to koristimo u reprezentaciji - dodao je dr. Bahtijarević.

Dakle, bude li sve u redu, bit će i Modrić u pravoj formi za ogled s Norvežanima

Idi na 24sata

Komentari 13

  • NenadLončaric 02.12.2014.

    Vratit če se još jači...........

  • strmi007 02.12.2014.

    Ma bit će Modrinjo spreman za nastavak sezone i modrinacije

  • chelsea199 02.12.2014.

    Bolje da pauzira 3 mjeseca još, nego da se vrati nespreman..onda je mogucnost obnavljanja ozljede 3 puta veca

Komentiraj...
Vidi sve komentare