To je to što me zanima!

Zdravko je upao u svlačionicu; Zoran: Otkaz? Sve je moguće

Nemamo Copperfielda da izmisli nekog novog igrača do zimske stanke, rekao je Zoran Mamić. U poluvremenu utakmice u svlačionicu mu je upao brat Zdravko...
Vidi originalni članak

Dinamo je prvi put nakon 2008. godine izgubio dvije prvenstvene utakmice u nizu. "Modri" su nakon Rujevice pali i na Parku mladeži. Split je slavio 1-0. Zdravko Mamić u poluvremenu utakmice upao je u svlačionicu, a Zoran je nakon utakmice morao odgovarati i na pitanja o mogućem otkazu.

- Čestitke Splitu na pobjedi, danas su pokazali puno više želje i agresije nego mi i zasluženo pobijedili. Osim dvije prilike u startu, nismo našli načina da odgovorimo na njihovu agresiju, išli smo na mlin Splitu, dozvolili smo im puno kontakata, duela, dozvolili smo da naprave neke prekršaje i to nam se osvetilo - rekao je Zoran Mamić.

Na pitanje boji li se otkaza, kaže:

- Kad se baviš ovim poslom, sve je moguće. Ovaj poraz danas je drugačiji od Olympiakosa i Rijeke. U te dvije utakmice smo izgubili nesretno i moramo živjeti s tim - kaže Dinamov trener.

"Nemamo Copperfielda da nam izmisli novog igrača"

O raspletu prvenstva nije htio pričati previše.

- Premali je broj utakmica odigran da bismo govorili o raspletu. Vjerujem u momčad, njenu kvalitetu i da ćemo uhvatiti stari ritam i vratiti se pobjedama. Sad mi moramo juriti i ganjati druge, nismo to dugo navikli, ali sami smo se doveli tu - rekao je Zoran.

- Ne mislim da je ovo danak Ligi prvaka. Mi smo napravili dva velika hendikepa, teško je kad vitalni igrači Ademi i Sigali nisu u momčadi, drugi se više troše i to nismo iskompenzirali na pravi način - kaže Mamić, a za derbi Hajduka i Rijeke kaže:

Ne treba se zamarati matematikom, preveliki je broj utakmica ostao, nama bi odgovaralo možda jedno, a za tri kola će biti drugačije. 

Dinamo se muči bez Ademija, Sigalija, Eduarda i Taravela. 

- Nema alternative, nemamo Davida Copperfielda da izmisli nekog novog igrača do zimske stanke. 

Sablić: Ova pobjeda nije nikakav šok

- Čestitke igračima, odigrali smo maestralnu utakmicu, ispoštovali sve što smo se dogovorili. U prvom dijelu smo bili bolji, zasluženo poveli, u drugom smo se svjesno malo povukli, igrali na kontre i polukontre. Dinamo je ubacio u brzinu više, teško ih je limitirati da ne naprave nijednu prigodu, ali sve u svemu jako sam zadovoljan - rekao je Sablić nakon pobjede protiv Dinama.

Ivo Čagalj/PIXSELL

Što ste pomislili kad je pokazano čak 9 minuta nadoknade?

- Ništa, nisam imao vremena za nervozu, morao sam poticati igrače. Nama samopouzdanje raste svakim dobrim rezultatom. Ali nema mjesta euforiji, samo rad, rad i samo rad, želimo svaki dan biti bolji, već sam i prije govorio da smo dobri i fokusirani - dodaje Sablić.

- Duplirali smo bokove, pomagali, ali ključ je bio u presingu, da im ne dozvolimo slobodu i da kroz par dodavanja dođemo u fazu napada. Uvijek ciljeve postavljam visoko, želimo biti bliži boljima i kvalitetnijima, želimo svakoga pobijediti. Igramo doma, stabilni smo, ne vidim razloga da je preveliki šok da smo dobili Dinama. Bilo bi dobro za naš nogomet da se to događa i češće - rekao je trener Splita i komentirao žute kartone koje su dobili njegovi igrači.

- Imamo ih dosta i inače, a protiv Dinama se i ne može drugačije nego agresivno na rubu prekršaja ili kartona - rekao je Sablić i na pitanje dobiva li hrvatski nogomet "veliku četvorku" rekao:

-   To će vrijeme pokazati.

Idi na 24sata

Komentari 193

  • tuti fruti 11 31.10.2015.

    daj čitajte između redova dinamo pušta hajduku da ne plače tolko svi su krivi samo hajduk nije i to 20 let.

  • Kompromiser 31.10.2015.

    He, He, ne cveta više cveće u Mamić poduzeće. Kod velikog brata ne prolazi fina spikica, nego eurići. Pao finjak Zoki kod ženice, a past će i kod buraza. He, he, bojkot!!! Istina dolazi polako ali snažno!!!

  • šator 31.10.2015.

    dinamo ne raste ,doping srusio mamice,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare