To je to što me zanima!

Zoran Mamić udario huligana koji ga je vrijeđao na treningu

Zoran Mamić navodno je ošamario navijača koji ga je vrijeđao tijekom treninga u maksimirskoj šumi, piše Jutarnji list. Mamić je izgubio živce nakon gnjusnih uvreda
Vidi originalni članak

Dinamov trener Zoran Mamić poveo je momčad na trening maksimirskom šumom. Dinamovce je primijetila skupina Dinamovih navijača koja ih je počela vrijeđati. Zoran Mamić navodno je ošamario najglasnijeg navijača, piše Jutarnji list.

To se dogodio nakon prve utakmice protiv Slaven Belupa, a veći incident spriječili su članovi stručnog stožera. Navodno je navijač gnjusnim uvredama vrijeđao Zdravka Mamića, obitelj Mamić i Zorana koji je izgubio živce te ga je udario.

Dinamo u nedjelju igra protiv Istre, a u subotu će na "presici" biti Zoran Mamić.

<<< Izvorni članak pročitajte ovdje >>>

Idi na 24sata

Komentari 193

  • ZdravkoDražić 16.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Majstorsmora_2 15.03.2014.

    zasto uopce nisam iznenaden, kad vidim ko ga je udario...

  • Hary_1 15.03.2014.

    Čim netko izrazi svoje nezadovoljstvo i negoduje protiv daltona (mamića), po meni s pravom, odmah se radi o huliganima, s čime se nebi složio. Ukoliko nisu istomišljenici, odmah su huligani ili sl. a oni časni i pošteni u pm. U svakom slučaju sačekajmo da se sve utvrdi pa će istina izaći na vidjelo, a ovo kaj pričaju pijani klinci, boca graševine u ruci i sl. u to vjerujem kao i hvaljen isus u beogradu. A s druge strane recite mi kakav je to Zoki menađer kad ga balavac izbaci iz takta, postoje institucije koje to rješavaju. Policija je makar u zagrebu na svakom koraku, tak da se dalo riješiti i na kulturniji način, a po meni je Zoki totalna labilna osoba, kad ga balavac izbaci iz takta, a kako takva labilna osoba može tek psihološki posložit i dignuti momčad, to sami prosudimo. Pa nije ni čudo kako se Samir ponašao, kada se ljudi od stuke tak bahato ponašaju.Kad sutra vidiš ekipu Čop, Ademi, napuhani Halilović i ostali šamaraju klince po Zagrebačkim kvartovima i još im zaprijete sam kakajte budu vam došli Mamići.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare