To je to što me zanima!

Zoran Vulić ponovno otišao u inozemstvo: Novi trener Šerifa

Nedugo nakon odlaska s Parka mladeži Zoran Vulić našao je novi trenerski angažman u Šerifu iz Tiraspola. Nastavit će tradiciju hrvatskih trenera nakon Zekića
Vidi originalni članak

Svega tjedan dana nakon što je otišao iz Splita zbog toga što se, kako je rekao, "zadnjih mjesec dana dosta toga nakupilo u njemu i došlo je do zasićenja", Zoran Vulić našao je novi angažman. Od hrvatske reprezentacije (zasad) neće biti ništa pa je slavni splitski brk našao posao u moldavskom Šerifu.

Vulić je sa sobom u Moldaviju poveo i svog dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Mladena Praliju koji će mu biti pomoćnik.

Mjesto trenera u najuspješnijoj momčadi Moldavije s 13 naslova prvaka otvorilo se nakon što je Lilian Popescu, nezadovoljan rezultatima (treće mjesto u prvenstvu) podnio ostavku. Rumunj je na tu poziciju došao u svibnju nakon odlaska još jednog Hrvata Zorana Zekića, sadašnjeg trenera Osijeka.

Osim trenera, Šerif ima jednog Hrvata i među nogometašima, 26-godišnjeg bivšeg veznjaka Zagreba, Istre 1961 i Slaven Belupa Igora Jugovića.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • valter111 08.10.2015.

    Sritno! Najbolji trener Hajduka u zadnjih 20-ak godina.

  • pao sam s oklopnjaka i opet ću 08.10.2015.

    Vulić je među boljim trenerima koje imamo,ma kakav god bio

  • jožek2 08.10.2015.

    Jeli to onaj Šerif koji je nekoliko puta izbacivao dinamo iz eu. takmičenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare