To je to što me zanima!

Zovi Mandžu za trofeje: Super Mario dobio je novi nadimak...

Grande Mario, pišu talijanski navijači na društvenim mrežama nakon Mandžinog debija iz snova za Juve, a naš je nogometaš dobio i novi nadimak: Bombarder...
Vidi originalni članak

Juventus je osvojio rekordni sedmi Superkup, prvi nakon 1995. godine, na krilima hrvatskog napadača Marija Mandžukića. Super Mario zabio je vodeći gol u 2-0 pobjedi protiv Lazija u Šangaju. Zabio je glavom, a sudjelovao je i u akciji za drugi gol.

Nastavio je Hrvat čudesan niz u superkupovima. Ovo mu je treći, nakon njemačkog (Bayern) i španjolskog (Atletico) u kojem je zabio i osvojio natjecanje. 

"Juventus već zaboravio Teveza"

La Gazetta Dello Sport piše o pobjedi Juventusa protiv Lazija s naslovom: "Mandžukić i Dybala rasturaju, Juventus zaboravio Teveza". 

Talijani su oduševljeni novim napadačkim parom. Posebno hvale našeg igrača, a oduševljenje dijele i navijači.

- Grande Mario - pišu talijanski navijači na društvenim mrežama, a naš je nogometaš dobio i novi nadimak: Bombarder.

"Kad on zabija, podiže trofej", objavio je Juventus na službenom Twitteru uz fotografiju Bombardera Marija s trofejem Superkupa u rukama.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • eddot 09.08.2015.

    Sjecam se da je jos veca euforija bila prosle sezone kad je dao gol Realu al su ubrzo osjetili realnost kad su mu alibi bili poneki pogodak protiv Levante-a, Elche-a, Eibara ili slucajno poklonjeni penal protiv Barcelone gdje se u 4 utakmice koliko su igrali samo blamirao, isto kao i protiv Reala poslije super kupa. Da mu je Griezman uzeo penale, sezonu bi zavrsio sa 7-8 pogodakau la ligi, sto u Atleticu bez problema zabijaju veznjaci. Znam da ce sad biti pljuvanja do iznemoglosti al ce njegovo najcesce mjesto klupa jer je Morata za njega svemirski brod, a koliko sam vidio na utakmici i Dybala je vec klasa.

  • LebronPetrovic 09.08.2015.

    Mandžo igra odlično i pritisak na zadnju liniju protivnika i odlično se snalazi u napadu tako da je on pojačanje u odnosu na Teveza koji nije toliko dobar u svim segmentima igre. Pogba ne može nadoknadit Pirla iako odlično igra, a otišao je i Vidal (ne znam koja je njegova zamjena). Tako po meni Juve bi ipak trebao biti nešto slabiji nego prošle sezone. Ali opet ako ovi igrači budu dobro uigrani u svim linijama (fenomenalni Lichsteiner i Evra i vezna linija) može se opet očekivati borba za Prvaka Evrope. Po meni naslov u Italiji ni ove godine nije nešto upitan !

  • The_Man 09.08.2015.

    muahahahahahahahahahah kao navijaču juventusa drago mi je za trofej, al mandžuka bombarder? muahahahahahah!!!!! pa zar nije taj "bombarder" zabio moćnom realu u superkupu pa dobio izgon na kraju sezone iz kluba ko pseto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare