To je to što me zanima!

Zrinjski zaustavio nevjerojatan niz Sarajeva! Oživljavali igrača nakon žestokog sudara glavama

Netom prije završetka dogodio se incident koji je obilježio susret. Došlo je do žestokog sudara glavama Sušića i Jakovljevića. Deblji kraj izvukao je igrač Zrinjskog, koji je ostao nepomično ležati
Vidi originalni članak

Nogometaši Zrinjskog su u derbiju 21. kola bh. Premijer lige napravili nevjerojatan pothvat i s 1-0 slavili protiv aktualnog prvaka na Koševu. Uspjeh je još veći znajući da je to prvi poraz Sarajeva još tamo od studenog 2019. godine! Utakmicu je obilježio i težak sudar glavama Sušića i Jakovljevića.

POGLEDAJTE VIDEO: Ultrasi Zrinjskog

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Plemići' su odlično otvorili susret i krenuli snažno već od samog početka. I pritisak se isplatio u 4. minuti kada je Ognjen Todorović odličnim ubačajem pronašao Dragana Juranovića, koji je pogodio pored uspavane obrane domaćina za vodstvo.

Juranović je ubrzo imao novu izglednu priliku, ali je iz blizine promašio cijelu loptu. Pritisak gostiju se nastavio i kada je u 20. minuti Kovačević spašavao aktualnog prvaka. Pucao je Bilbija iz blizine, ali je Kovačević odlično obranio.

Domaćin je stvorio prvu šansu tek nakon pola sata igre kada je Varvodić obranio udarac glavom Mešanovića, a do kraja prvog poluvremena Zrinjski je imao još jednu izgledniju šansu kada je Todorovićev pokušaj završio u bloku.

Sarajevo je najbolju priliku imalo u 62. minuti kada je Oremuš gađao glavom, no nije pogodio gol.

Prvak je bio sve opasniji i opasniji, držao je kontrolu igre pa je Sergej Jakirović posegnuo za zamjenama. Uveo je svježu snagu, zatvorio zadnje linije i na koncu uspio izdržati do kraja.

Netom prije završetka dogodio se incident koji je obilježio susret. Došlo je do žestokog sudara glavama Sušića i Jakovljevića. Deblji kraj izvukao je Jakovljević, koji je ostao nepomično ležati pa su ga okrenuli na bok, krenuli oživljavati i vraćati k svijesti te se pribrao tek nakon desetak sekundi.

U cijelom metežu na teren je ušla i Hitna pomoć, ali, srećom, nisu ga morali odvesti i igrač Zrinjskog prošao je bez ozljeda. Gosti su utakmicu završili s igračem manje, no pocrvenio je i Hodžić iz Sarajeva.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_427947 15.09.2021.

    Pa ovo nije s utakmice izmedju FK Sarajeva i igrac Sarajeva nego igrac Veleza

  • GeneralPraljakUskoplje 07.03.2021.

    Bravo zrinjo 🇭🇷

  • Ironfist 07.03.2021.

    Sudar bosanaca glavama. To je kao da su udarile dvije tektonske ploče jedna u drugu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare