To je to što me zanima!

Zrinjskom meč-lopta za titulu: Modrić i Subašić poslali poruku

Hrvatski športski klub Zrinjski u nedjelju od 17 sati lovi peti naslov prvaka BiH protiv Slobode na stadionu Pod bijelim brijegom. Luka Modrić sjetio se nekadašnjeg kluba i poručio: Zrinjski te treba
Vidi originalni članak

HNL je izgubio mogućnost rješavanja pitanja prvaka u posljednjem kolu, no u našoj susjednoj Bosni i Hercegovini ovu nedjelju dogodit će se upravo to. Za titulu najbolje momčadi Premijer lige BiH u igri su čak tri kluba; Zrinjski, Željezničar i Sarajevo.

Zrinjski odluku dočekuje s liderske pozicije nakon dramatičnih zbivanja u pretposljednjem kolu, u kojem je Sarajevo u gradskom derbiju svladalo Željezničara 1-0, a "plemići" s igračem manje u 90. minuti došli do preokreta i pobjede kod Radnika u Bijeljini 2-1.

U nedjelju od 17 sati Mostarci na svom stadionu Pod bijelim brijegom love petu titulu prvaka Bosne i Hercegovine protiv momčadi tuzlanske Slobode, koja ih je podno Veleža svladala samo jednom, prije čak 14 godina.

Poruku podrške braniteljima naslova poslao je i nekadašnji njihov igrač Luka Modrić. "Nedjelja 17 h. Svi pod Bijeli brijeg, Zrinjski te treba", stoji na papiru s kojim se fotografirao član madridskog Reala koji je u Mostaru proveo jednu sezonu na posudbi iz Dinama.

Istu poruku prenio je i golman hrvatske reprezentacije Danijel Subašić.

Drugoplasirani Željezničar, koji ima bod manje, dočekuje Radnik, dok Sarajevo, s dva boda zaostatka, kod kuće igra protiv Krupe.

Hrvatski klubovi u Bosni i Hercegovini u velikoj su prilici osvojiti oba trofeja ove sezone. Široki Brijeg prošli je tjedan nakon drame penala svladao Sarajevo na Pecari i osvojio Kup koji mu jamči izlazak u Europu, a momčad Bake Sliškovića ima veliku šansu potvrditi naslov najbolje momčadi lige pred vlastitim navijačima. Događaj je to koji s nestrpljenjem čeka cijela (Bosna i) Hercegovina...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zekomanija 28.05.2017.

    Kamen krs i maslina Zrinjski prvak Pozdrav iz Posavine

  • DamTi18cm 27.05.2017.

    Jako teska tekma. Ne znam. Nisam optimistican. Nadam se da ce dobiti.

  • BiTcH_pLeAsE1 27.05.2017.

    Stvarno lijep hrvatski clanak :).

Komentiraj...
Vidi sve komentare