To je to što me zanima!

Fantastična Zrinka do rezultata karijere na otvaranju sezone u Söldenu! Briljantna 2. vožnja

Hrvatica je sa startnim brojem 48 zauzela 26. mjesto u prvoj vožnji, a u drugoj je šestim vremenom napravila velik skok do 14. pozicije i za pet mjesta nadmašila najbolji plasman u toj disciplini
Vidi originalni članak

Posljednjeg listopadskog vikenda tradicionalno počinje skijaška sezona u Svjetskom kupu veleslalomom u Söldenu, a Hrvatska već ima fantastičan rezultat. Jedina predstavnica Lijepe Naše Zrinka Ljutić (19) osvojila je 14. mjesto!

POGLEDAJTE INTERVJU SA ZRINKOM;

Zagrepčanka je s najvišim startnim brojem 48 ušla u drugu vožnju kao 26., a u drugoj vodila gotovo cijelo vrijeme do cilja, a onda u cilj ušla druga sa zaostatkom od 24 stotinke za Amerikankom Paulom Moltzan. Sjajno šesto vrijeme druge vožnje donijelo joj je veliki skok u poretku.

U prvoj vožnji odlično je ušla u utrku i nakon prvog prolaza imala 10. vrijeme, ali je prije drugog prolaznog vremena napravila veliku pogrešku i uspjela se iščupati da završi među prvih 30 peti put zaredom u toj disciplini. U drugom dijelu prošle sezone osvojila je 19. i 25. mjesto u Kranjskoj Gori, odnosno Kronplatzu, dok u još jednoj vožnji u Kronplatzu kao i Äreu nije završavala drugu vožnju.

24 PITANJA Skijašica Zrinka Ljutić: 'Cilj mi je kristalni globus, olimpijsko zlato, a želim imati i rock band'

Pobijedila je Švicarka Lara Gut-Behrami, četvrtoplasirana iz prve vožnje, sa samo dvije stotinke ispred Talijanke Federice Brignone. Treća je s 14 stotinki zaostatka bila Slovakinja Petra Vlhova. Zrinka je za pobjednicom zaostala 2,91 sekundu.

U nedjelju se u Söldenu vozi još jedan veleslalom za skijaše od 10 i 13 sati uz nastup najveće hrvatske uzdanice Filipa Zučbića. Prijenos je na HTV-u 2 i Eurosportu.

Sva vremena i plasmane s veleslaloma u Söldena možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • just-4-fun 28.10.2023.

    Bravo Zrinka.. odlično otvaranje sezone... 👌👏❤️

  • Charlie22 28.10.2023.

    O majko mila, iz naslova sam pomislio da je najmanje treće mjesto. Ode sve u p. m........

  • Njofra27 28.10.2023.

    Bravo Zizi velemajstorski odrađeno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare