To je to što me zanima!

Žrtve ozljeda: Gensheimer i Atlasson bez SP-a, Lac upitan

Zbog ozljede Ahilove tetive Nijemac Uwe Gensheimer i Islanđanin Arnor Atlasson propustit će SP-u Španjolskoj. Blaženko Lacković upitan je zbog operacije prsta
Vidi originalni članak

Svjetsko rukometno prvenstvo u Španjolskoj nije ni počelo, a Njemačka i Island već su dobili veliki udarac. Naime, zbog ozljeda oni ne mogu računati na Uwea Gensheimera (Nijemci) i Arnora Atlassona (Island). Zanimljivo, obojica zbog ozljede Ahilove tetive.

Lijevo krilo Rhein-Neckar Löwena Uwe Gensheimer ozlijedio se u petoj minuti utakmice Kupa EHF-a između njegovih 'lavova' i grčkog prvaka Argous Diomidisa krajem studenog.

Gensheimer je tri dana kasnije uspješno operiran u Basileu, a na terenu bi trebao biti ponovno za šest mjeseci. Na izborniku 'elfa' Martinu Heubergeru je da nađe dobru zamjenu za čovjeka koji je u ovoj godini u 33 utakmice za Löwen zabio 96 golova.

Zbog ozljede Ahilove tetive Svjetsko prvenstvo propustit će i lijevi vanjski Flensburga te islandske reprezentacije, 29-godišnji Arnor Atlasson.

On se ozlijedio u jednoj kontri u utakmici Lige prvaka u kojoj je njegov Flensburg igrao protiv HSV-a. Također je uspješno operiran, a pred njim je sad šest do osam mjeseci oporavka.

Lacković upitan zbog kažiprsta desne ruke

Loša vijest za hrvatske navijače stigla je krajem studenog kada je operaciji podvrgnut Blaženko Lacković. On je operirao slomljeni kažiprst desne ruke.

Lac bi trebao pauzirati do početka 2013. godine i upitno je hoće li spreman dočekati Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Lena_25 09.12.2012.

    joj,pa nece Lackovic dozivotno igrat za repku,ozljedjen je i dobro, ima hvala Bogu masa vanjskih talentiranih igraca kojima treba dati priliku i osigurat ih za buducnost!

  • libeluli 08.12.2012.

    bio sam na SP u Zagrebu, EP u Srbiji, živa glava ali sada zbog ovih zbivanja odjavljujem i HTV.... onaj Ćosić a i Cvitko mi upropaštavaju dane... koji su to poltroni i ulizice....dajte već jednom recite istinu o rukometu

  • WOMANIZER 07.12.2012.

    teško bude!

Komentiraj...
Vidi sve komentare