To je to što me zanima!

Zubčić završio na 26. mjestu, a na tronu je ponovno Hirscher!

U drugoj vožnji Zubčić i nije baš briljirao, imao je tek 25. vrijeme druge vožnje, dok je Kristoffersen u drugoj vožnji bio - najgori! To je bilo dovoljno za veliku prednost Marcela Hirschera
Vidi originalni članak

Marcel Hirscher strpao je još jednu pobjedu u svoj džep!

Nakon sat i pol odgađanja druge vožnje najbolji veleslalomaši svijeta dovršili su veleslalom u Adelbodenu. Iako je Kristoffersen bio najbrži u prvoj vožnji stvari je na svoje mjesto u drugoj vratio Marcel Hirscher. Francuz Thomas Fanara bio je treći.

Nakon 18. mjesta iz prve vožnje Filip Zubčić nije obranio poziciju te je utrku završio na  26. poziciji. Nadamo se da će naši predstavnici u sutrašnjem slalomu koji počinje u 10:30 imati više sreće. 

Norvežanin Henrik Kristoffersen  bio je najbrži nakon prve vožnje sa 12 stotinki prednosti ispred Austrijanca Hirschera, dok je hrvatski skijaš Filip Zubčić ušao u drugu vožnju sa 18. vremenom.

Drugi hrvatski predstavnik Elias Kolega nije se plasirao u drugu vožnju, on je zauzeo 57. mjesto s vremenom 1:19.40 i zaostatkom  od 7,01 sekunde za austrijskim skijašem.

Nakon što je prvu vožnju završio kao drugi, Hirscher je u drugoj demonstrirao silu i ostavio drugoplasiranog Henrika Kristoffersena 71 stotinku sekunde iza sebe. Izgledalo je da bi Norvežanin mogao iznenaditi, ali nakon drugog prolaza svima je bilo jasno tko će pobijediti.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Zmar116 12.01.2019.

    Pavlekovski plasman..

  • DALMATINKA 12.01.2019.

    A sta se ima rec vec hircheru naklon do poda svaka cast momak najveci si

  • 12.01.2019.

    Sutra istok u top 5

Komentiraj...
Vidi sve komentare