To je to što me zanima!

Zubčića štap koštao plasmana

U drugoj vožnji kvalifikacija na drugim vratima ostao je bez lijevoga štapa, a to ga je koštalo boljeg plasmana od ukupno 24. mjesta. Filipu je nedostajalo 20 stotinki sekunde za uvrštenje u glavni dio natjecanja
Vidi originalni članak

Hrvatski skijaš Filip Zubčić (28) ostao je bez plasmana među 16 najboljih na utrci paralelnog veleslaloma Svjetskog kupa u austrijskom Lech/Zuersu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zubčić je u drugoj vožnji kvalifikacija na drugim vratima ostao bez lijevoga štapa, a to ga je koštalo boljeg plasmana od ukupno 24. mjesta. Filipu je nedostajalo 20 stotinki sekunde za uvrštenje u glavni dio natjecanja koje je počelo u 16 sati.

Austrijanac Dominik Raschner postigao je najbrže kvalifikacijsko vrijeme ispred Slovenca Žana Kranjeca i Norvežanina Henrika Kristoffersena.

Osvajač Velikog kristalnog globusa i prošlog paralelnog veleslaloma u Lechu Francuz Alexis Pinturault diskvalificiran je nakon što je promašio vrata u drugoj vožnji.

U Lechu nema Švicarca Marca Odermatta, pobjednik otvorenja sezone u Söldenu, kao i francuskog svjetskog prvaka u toj disciplini Mathieu Faivrea koji je zadobio ozljedu gležnja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare