To je to što me zanima!

Zubizarreta došao po Alena: Barcelona? Ne bih sad o tome

Na Kantridi je s dva gola u razmaku od samo dvije minute spasio Dinamo, a istu večer predstavnici Barcelone došli su u Zagreb kako bi finiširali njegov transfer
Vidi originalni članak

Do 62. minute Dinamo nije imao niti jedan udarac u okvir gola, Rijeka je na Kantridi vodila 2-0. Tada je ‘sjevnuo’ Alen Halilović i u samo dvije minute s dva gola vratio ‘modre’ u život.

- Ne želim pričati o svojoj igri. Želim istaknuti Ademija, on nas je dizao cijelu utakmicu - skromno je rekao Halilović nakon što je Dinamo s Rijekom na Kantridi odigrao 2-2.

Na spomen Barcelone Dinamov talent samo se slatko nasmijao.

- Ne bih o tome, sve ćete saznati na vrijeme - kratko je dodao Halilović i krenuo za Zagreb. A tamo su jučer stigli i predstavnici Barcelone. Danas bi trebali nastaviti pregovore sa Zdravkom Mamićem, a u pitanju su samo detalji. Po svemu sudeći, Halilović će na ljeto biti član prvog sastava Barcelone, a ne kako se pretpostavljalo, B sastava...

Dinamo bi trebao dobiti pet milijuna eura, a tijekom godina s bonusima bi to moglo biti puno više. Zadovoljna je i obitelj Halilović. Otac Sead ishodio je Alenu i određenu minutažu, a to mu je u pregovorima sa svim klubovima dosad bilo najvažnije.

Barca i Dinamo se nisu uspjeli dogovoriti jer je Zdravko Mamić bio u Madridu?!

Prema pisanju katalonskog El Munda Deportiva, po Alena Halilovića su u Zagreb stigli Andoni Zubizarreta i direktor Raul Sanllehi. Dvojac je došao obaviti razgovore s Alenovim roditeljima, ali i s izvršnim predsjednikom Dinama Zdravkom Mamićem, kojeg nisu našli u Zagrebu. Navode da je Mamić bio u Madridu zbog Luke Modrića i Ivana Rakitića, no izvjesno je da je Zdravko bio na Kantridi na kojoj je pratio utakmicu Rijeke i Dinama.

Također, navode da bi Mamić želi podići cijenu veću od pet milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • strmi007 27.02.2014.

    Vidit ćemo

  • sepan24 27.02.2014.

    Mali je talent a bijeg odavde je bingo bjezi malecki iz kaljuze

  • fzd 27.02.2014.

    pricajte vi sto hocete, ali mali ima talenta za biti u top 10 igraca svijeta. ja bi vise nego bio sretan da dodje u barcelonu jer mu pase taj stil igre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare