To je to što me zanima!

Zubu podržala Janica: Draže mi je sve tuđe od mojih uspjeha

'26 bodova do globusa u veleslalomu, uhvatljivo!' poručila je naša najveća skijašica Janica Kostelić (38) nakon drugog mjesta Filipa Zubčića (27) u austrijskom Hinterstoderu, a dvije utrke prije kraja bori se za Mali globus
Vidi originalni članak

Obožavam gledati ove sjajne uspjehe od Zube i svih naših mladih skijaša... Sve tuđe mi je draže od mojih uspjeha! Bravo Zubo, bravo ekipa, poručila je na svom Twitter profilu Janica Kostelić (38) nakon drugog mjesta Filipa Zubčića (27) u austrijskom Hinterstoderu.

Filip je drugim mjestom u Austriji nastavio odličnu sezonu trećim postoljem ove godine. Najbolji hrvatski skijaš završio je utrku veleslaloma odmah iza Francuza Alexisa Pinutraulta (28) koji je pobjedom preuzeo vodeću poziciju u ukupnom poretku, dok je u poretku veleslaloma došao na drugo mjesto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zubčić (368) za njim zaostaje 20 bodova (388), a svega 26 bodova zaostaje (394) za vodećim Norvežaninom Henrikom Kristoffersenom (25) koji je utrku u Austriji završio na trećem mjestu. Hrvatska tako ima ravnopravnog kandidata za Mali kristalni globus u veleslalomu dvije utrke prije kraja. 

POGLEDAJTE VIDEO Spustio se k'o po špagi: Evo kako je Zubo oduševio Austriju

BOGATE PREMIJE Puna šaka brade: Zubčić je ove sezone zaradio oko 100.000 €!

Idući tjedan, 14. ožujka, veleslalomaši voze utrku u Kranjskoj Gori, a završni je obračun na finalu - nažalost, bez navijača zbog korona virusa - 21. ožujka u Cortini d'Ampezzo.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • trtajun 02.03.2020.

    Bili su dobri kao skijasi,premda taj klan nije dao nikome da primirise,sada se prikacili uspjesima ovog decka

  • jako44 02.03.2020.

    Ajmo dezurni pljuvaci na sve hrvatsko

  • sarkastik76 02.03.2020.

    kao skijašici, i dok je nastupala, bilo koja kritika ili zamjerka bila bi više nego abnormalna, i sad mislim da je nastupala barem do 30-te godine, niko joj vode nebi moga donit, otišla je u najboljim i najzrelijim godinama-26-toj, a 3 puta je osvojila veliki kristalni, najviše olimpijskih medalja i dan danas ima, ali političkom karijerom je degradirala sebe kao legendu, plus povezanost sa mamićem joj nije tribalo. slična priča kao i šuker. ali valjda je to tako...

Komentiraj...
Vidi sve komentare