To je to što me zanima!

Žuti: Ako je Barcelona izabrala 'malog', onda je to velika stvar

"Alen je sigurno jedan od najtalentiranijih igrača Europe. Ako je Barcelona odlučila da je on igrač koji može nešto dati za taj klub, onda je to velika pohvala za njega"
Vidi originalni članak

Alen Halilović na korak je do potpisa za Barcelonu. Sportski direktor Barcelone i jedna od ključnih figura za velike poslove katalonskog giganta, Raul Sanllehi, došao je u Zagreb završiti transfer Dinamovog supertalenta. Navodno je sve već riješeno.

Halilovićev transfer u Barcelonu prokomentirao i Robert Prosinečki. Čovjek koji je igrao u Realu i Barceloni najbolje zna kako je mladim igračima u tim gigantima.

- Alen je sigurno jedan od najtalentiranijih igrača Europe. Ako je Barcelona odlučila da je on igrač koji može nešto dati za taj klub, onda je to velika pohvala za "malog" i za hrvatski nogomet - rekao je Prosinečki za Media servis.

Usporedio je Žuti Modrićev i Halilovićev put. Prosinečki smatra kako je Modriću bilo puno teže.

- Od BiH lige, preko Dinama i Tottenhama do Real Madrida. Luka Modrić sve je to izdržao i na kraju pokazao da je danas jedan od najvažnijih igrača Reala. Modrić je prošao daleko teži put. Halilović ima talent, ali morat će puno raditi - dodao je Prosinečki.

Pitamo vas, čitatelje 24sata, smatrate li da je možda prerano za odlazak Halilovića u Barcelonu?

Idi na 24sata

Komentari 59

  • zacs 28.02.2014.

    ako ga spuste na zemlju biti ce dobro ...nije rano mnogi su otisli u velike klubove mladi pa postali zvijeri bas zbog toga .......i da navodno je klauzula u ugovoro da mora imati odredenu minutazu u 1. timu barce.....pa Alene sretno ti bilo dao Bog pa postao glavni igrac Barce

  • pk1994 28.02.2014.

    Žao mi je samo što ispada da su ovi iz Barce glupi a mi iz Hrvatske pametni a u stvari je obrnuto. Nadam se da radi toga nečemo izgubiti igraća za sljedećih 15 godina.

  • micek 23 28.02.2014.

    Nema dvoličnijeg naroda od nas Hrvata.Pročitajte zadnjih deset članaka na 24 sata o malom Haliloviću.Pljuvalo ga je 90% čitatelja,i Dinamovaca i Hajdukovaca...,a gle sada -mali je kralj,car, wunderkind...

Komentiraj...
Vidi sve komentare