To je to što me zanima!

Žuti: Izvučemo li Hajduk, bit će to spektakl, bolji smo od njih...

Mislim da bismo prošli dalje jer smo bolji od Hajduka. Znam da bi gorjelo u Splitu, sigurno bi prema meni bilo upućeno ružnih povika, ali podnio bih to, kaže Prosinečki
Vidi originalni članak

Prije 20 dana napustio je trening Crvene zvezde desetak minuta prije kraja. Svi srpski mediji odmah su dignuli uzbunu, u panici su javljali da Žutom opet nije dobro, da je možda riječ o istim velikim problemima od prije dvije godine.

- Alarmirali su mi cijelu obitelj, prijatelje... Svi su zvali u panici, a meni je bio samo pao šećer. Da sad nisam potpuno zdrav, sigurno ne bih sjedio na trenerskoj klupi. Pa nisam lud - rekao je Prosinečki.

S Crvenom zvezdom sad je na pripremama u Austriji, u Bad Tatzmannsdorfu, u istom hotelu u kojem je 2008. na Euru boravio s našom reprezentacijom.

- To je bio moj izbor, ovdje mi je bilo sjajno i morao sam se vratiti - kaže Žuti.

Prošle sezone Partizan mu je uzeo oba trofeja, pa će mu ove glavni cilj biti naslov prvaka i, naravno, ulazak u skupine Europske lige. Na sutrašnjem ždrijebu trećeg pretkola može izvući i Hajduk.

- Ako ga izvučemo, bit će to pravi spektakl. Dvije velike utakmice. Konačni ishod? Mislim da bismo prošli dalje jer smo bolji od njih - tvrdi Zvezdin trener.

Doček u Splitu sigurno bi bio vatren.

Prošli bismo dalje jer smo bolji, kaže Robert Prosinečki uoči ždrijeba

- Znam da bi gorjelo, sigurno bi prema meni bilo upućeno ružnih povika, ali sve bih podnio. Veliki sam profesionalac.

U zadnjih nekoliko godina puno se govori o regionalnoj ligi. Nakon sedam mjeseci u Beogradu Robert o tome kaže:

- Treba pričekati još neko vrijeme. Mislim da je sad prerano za to.

Često mu se javi Slaven Bilić, a čuje se i s igračima iz naše reprezentacije.

- Nazovem dečke s vremena na vrijeme. Volio bih da Niko Kranjčar ode u klub u kojem će igrati standardno. On je klasa i ne smije sjediti na klupi. Luka želi transfer u Chelsea, ali mora poštivati odluku kluba i gazde koji ga plaća. Ne smije više izlijetati - rekao je Prosinečki i dodao:

- Ne treba sumnjati u Slavena, neće zakazati. Odvest će reprezentaciju na Euro.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • SSSS 21.07.2011.

    Tana na na na na na na Robert Prosinečki.....Robert Prosinečki.... EVROPSKI ŠAMPION. Veliki čovek, fudbaler, delija, biće veliki trener.... Napred DELIJE............Naprijed BILI...............

  • crniđorđe 15.07.2011.

    Bila bi to sjajna prilika za natovariti tovare. Zvezda je Evropski šampion.

  • karnisa99 15.07.2011.

    plavi pusi k.... seljacino jedna prodo si se za saku para, samo dođi dobit ces šleper šećera.... a tebi ne treba ionako ti je prevelik....

Komentiraj...
Vidi sve komentare