To je to što me zanima!

Žuti je primio petardu u debiju: Šitum dobar, Kvržiću crveni!

Robiju Prosinečkom ovo je drugi mandat na klupi ovog turskog kluba. Prethodno ih je vodio od 2012. do 2013., a navijačima je posebno prirastao srcu jer ih je tada spasio od ispadanja u niži rang natjecanja...
Vidi originalni članak

Hrvatski trener Robert Prosinečki (51) neće baš po dobrome pamtiti ligaški debi u svom drugom mandatu u Kayserisporu. Žuti je preuzeo momčad u jako teškoj situaciji. U seriji su od četiri poraza zaredom i na začelju su turske prve lige, ali ništa bolja situacija nije ni nakon dolaska Prosinečkog.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kayserispor je primio petardu u porazu od Alanyaspora (1-5), a nije se proslavio ni bivši igrač Rijeke Zoran Kvržić koji je dobio crveni karton. 

On je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, bez ikakve potrebe, uletio protivničkom igraču s leđa, a sudac je odmah izvadio crveni karton.

Za Alanyaspor je prvi gol zabio Tzavellas u 38. minuti, ali nakon Kvržićevog isključenja, momčad Roberta Prosinečkog je potpuno potonula. Primili su čak četiri gol u drugom poluvremenu, a utješni gol za Kayserispor i konačni rezultat 5-1 zabio je Pedro Henrique. 

Cijeli susret na poziciji lijevog krila odradio je i bivši nogometaš Dinama Mario Šitum koji je u Tursku stigao ovu zimu, nedugo nakon Kvržića. 

I nakon ovog susreta Kayserispor je ostao zabetoniran za samo začelje s 10 bodova i mizernom statistikom od dvije pobjede, četiri remija i 12 poraza. 

Robiju je ovo drugi mandat na klupi ovog turskog kluba. Prethodno ih je vodio od 2012. do 2013., a navijačima je posebno prirastao srcu jer ih je tada spasio od ispadanja u niži rang natjecanja. I ovaj put ima taj zadatak pred sobom, ali za sad nije dobro krenuo prema planiranom cilju...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • DinnKoKurić 19.01.2020.

    Stručnjak Žuti i njegova pojačanja.. sprdnja

  • 18.01.2020.

    Dobro je I proso s ovim situmom u prvoj hahha

  • 18.01.2020.

    Nikad od njega neće biti pravi trener...

Komentiraj...
Vidi sve komentare