To je to što me zanima!

Žuti potvrdio: Idem u Tursku spasiti te dečke od ispadanja

Robert Prosinečki već je bio trener Kayserispora i to nešto više od godinu dana u razdoblju od listopada 2012. godine do studenog 2013. godine. Tada je klub spasio od ispadanja i vinuo ga na visoko peto mjesto
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki odlazi u Kayserispor!

Vijest je to koju su turski mediji plasirali prije nekoliko sati. Bivši izbornik Bosne i Hercegovine novu avanturu u karijeri potvrdio je Sport Klubu.

- Istina je, sve sam dogovorio s Kayserisporom. Klub se nalazi u vrlo teškoj situaciji, posljednji su na ljestvici i učinit ću sve da im pomognem u ovim teškim trenucima - rekao je Žuti za Sport Klub.

Situacija u klubu nije bajna, ali Prosinečki već ima neka rješenja.

- Dogovaram već dolazak nekoliko pojačanja koja su prijeko potrebna kako bi se spasili od ispadanja u drugu ligu.

Robert Prosinečki već je bio trener Kayserispora i to nešto više od godinu dana u razdoblju od listopada 2012. godine do studenog 2013. godine.

Preuzeo je momčad u teškoj poziciji i na kraju sezone Kayserispor ostavio na odličnoj petoj poziciji lige. Sljedeću sezonu je ostvario samo jednu pobjedu u 11 utakmica i zato je dobio otkaz.

Posljednji angažman bio mu je na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Kašun 11 30.12.2019.

    Hajde sad pljujete a nemate pojma kakav je čovjek Žuti neznam čemu tolika mržnja čovjeku koji zna i ima znanja o nogometu.Da ima nešto ida posjeduje nogometno i taktično znanje u to smo se uvjerili imao je uspona i padova ali nema sreće u izboru klubova to mora promjeniti.Samo glavu gore Roby poz od Dinamovca!!!!!!!

  • 30.12.2019.

    Ode Robi opet u Tursku. Čini mi se, da mu je to sudbina.

  • Shogun 30.12.2019.

    Spasit ćeš ti,znaš već šta

Komentiraj...
Vidi sve komentare