To je to što me zanima!

Zvezdaši 'bilima’: Neka vam je Tito, mi imamo Bari!

Golman Crvene zvezde Stevan Dika Stojanović ne želi pehar maršala Tita natrag. Kaže da mu je puno bitniji trofej Kupa prvaka osvojen u Bariju
Vidi originalni članak

U finalu Kupa maršala Tita 1991. Hajduk je na Stadionu JNA u Beogradu pobijedio Crvenu zvezdu 1-0. Splićani su sakrili pokal i pronađen je nakon 17 godina.
- Iskreno, ne gledam na taj trofej onako kao igrači Hajduka. U karijeri sam osvojio dvaput najmasovnije natjecanje, a 1991. smo bili i prvaci države. Osim toga, samo nekoliko dana poslije spomenutoga kupa Zvezda je osvojila mnogo vrijedniji trofej - Kup europskih prvaka. Bit će da igračima Hajduka Kup maršala predstavlja ono što je nama Bari. Ma, neka im je sa srećom - rekao je golman Crvene zvezde Stevan Dika Stojanović, a ni srpski nogometni savez nije zainteresiran za povratak pokala.
- To je bio Kup maršala Tita, dakle natjecanje koje više ne postoji. Jest da taj trofej ima određeno povijesno značenje i točno je da godinama nismo znali gdje je, ali nema veze - kaže predsjednik saveza Zoran Laković.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_29271 09.11.2008.

    pička vam materina četnička

  • martinmg42 09.11.2008.

    svi komentari su debilni

  • rebelde 09.11.2008.

    Možete Zvezdi da pljunete pod prozor. Niko sa ovih prostora neće ostvariti takav uspeh kao Zvezda 1991. A ti \"divos\", prvo nauči gramatiku malo. Piše se \"ćutite\", a ne \"ćuti te\". Da vas ne čujem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare