To je to što me zanima!

Zvijer sletjela u Zagreb: Sapp je domaćin velikog MMA showa

Sapp se neće boriti, a na MFC priredbi bit će 10 borbi po MMA pravilima, mečevi će trajati dvije runde po pet minuta. No činjenica da dolazi Sapp svakako mamac je za publiku...
Vidi originalni članak

U subotu će se održati Munja Fighting Championship spektakl u zagrebačkoj dvorani Kutija šibica.

Tu je najiščekivanija borba između Mateja DoKoske Truhana u dvoboju velter kategorije do 77 kg protiv Ronalda Paradeisera.

Domaćin showa je Bob Sapp. On se neće boriti, a na MFC priredbi bit će 10 borbi po MMA pravilima, mečevi će trajati dvije runde po pet minuta. No činjenica da dolazi Zvijer svakako je najveći mamac za publiku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grdosija se pojavila u PRIDE-u 2002. godine, a prije toga dvaput je brutalno razbila K-1 legendu Ernesta Hoosta. Nitko nije htio u ring s njim, a izazov je prihvatio Mirko.

- To su bili toliko brutalni nokauti da nitko živ nije htio s njim u ring. Ja sam pristao i nokautirao sam ga - rekao je svojedobno Cro Cop, koji je Sappa riješio 2003. godine u Saitama Areni u prvoj rundi po K-1 pravilima.

Borbe 21. siječnja u dvorani Kutija šibica počinju od 20 sati.
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 20.01.2017.

    Zvijer je legenda! Napravio si je reklamu, nije pravi borac, ali je najinteligentniji, fakultetski je obrazovan. Malo ljudi zna da je on glumac i komedijaš.....

  • Josip Joe Milovich 17.01.2017.

    Nazca linije, ubojstvo JFK-a, potonuće Atlantide i pobjede Sappa nad Hoostom su misterije koje nikad neće moći biti objašnjene.

  • MODRA GALICA 17.01.2017.

    mamac za budale od kojih dobija dobru paru

Komentiraj...
Vidi sve komentare