To je to što me zanima!

Zvijezda Barce opet 'izvisila': Ne zovem ga dok se ne ispriča

Ako popustim u principima, što će onda ostati od kulta reprezentacije? Turska nacionalna vrsta nije nastala s Ardom i nitko nije jači od turske zastave i reprezentacije, kaže Fatih Terim
Vidi originalni članak

Turski nogometaš Arda Turan ponovo je izostavljen s popisa turske reprezentacije u kvalifikacijama za SP. Arda se prilagodio na novu sredinu i kad god je igrao za Barcelonu ove sezone bio je jedan od nositelja igre. No unatoč tome, izbornik Turske Fatih Terim nije ga pozvao za nadolazeće kvalifikacije.

- Ardu neću pozvati dok se god ne ispriča. I to ne meni već turskom narodu - poručio je Terim, koji je uz Turana iz reprezentacije izbacio i Buraka Yilmaza, Selcuka Inana, Hakana Baltu, Canera Erkina i Gökhana Gönula.

- Nisam napravio ništa krivo i nemam se za što ispričati - rekao je Arda Turan.

Terim mu je zamjerio što je tražio dodatne premije na Europskom prvenstvu u Francuskoj gdje je Turska podbacila.

- Ako popustim u principima, što će onda ostati od kulta reprezentacije? Turska nacionalna vrsta nije nastala s Ardom i nitko nije jači od turske zastave i reprezentacije - zaključio je Terim.

"Imperator" ima podršku javnosti, ali i turskog saveza za ovakve postupke.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • nijetebriga 02.10.2016.

    Zvijezda ili ne, ni za kime se ne trci kao sto nasi sebe vec dvije godine blamiraju moleci Fabijana Benk-a i trceci za njim... Il ti je srce u jednoj zemlji ili tuce jace za onu u kojoj si rodjen... Kod Benka je novac tj. kod starog mu... Ako je jednom igrao za Njem. ne trebas ga vise zvati... Onaj tko zna gdje su mu korijeni koje nosi ne promislja i predomislja se dugo ...

  • ACM_1899 01.10.2016.

    E da se hoće posvađati Strinić i Mandžukić ovako bilo bi dobro.

  • Joker123 30.09.2016.

    Ma ni netriba in,imaju mlade i talentirane momke pa nek oni igraju

Komentiraj...
Vidi sve komentare