To je to što me zanima!

Zvijezda je rođena: Sinjski dijamant već na 10 golova

Ante Vukušić ove sezone zabio je već 10 golova u 14 nastupa, od čega tri u Europi. Njegovo ime već je zapisano u bilježnici mnogobrojnih klubova
Vidi originalni članak

Uoči utakmice s Hajdukom, trener Anderlechta istaknuo je 'onog malog', Antu Vukušića kao najveću prijetnju. Ariel Jacobs imao je pravo, 'mali' je zabio gol i ostavio Belgijce u nevjerici.
A Vukušić (19) igra sezonu iz snova i sinoćnji gol nije slučajan. U Europi je ove sezone već zabio tri gola. Pogađao je i mreže Dinamo Bukurešta i Uniree. U HNL-u je došao do brojke sedam. Zabijao je Varaždinu, Šibeniku, Splitu, te po dva Interu i Zadru. U 14 utakmica 10 golova, u prosjeku s obzirom na minutažu zabija svakih 109 minuta. Zanimljivo, brojke jasno pokazuju da je ovo sezona pune afirmacije. U prethodne dvije Sinjski dijamant zabio je ukupno devet golova u 31 nastupu. Nema sumnja Ante je uz Ibričića glavni igrač 'bilih', a već sada je njegovo ime zapisano u bilježnici mnogih klubova. Nadamo se samo da ćemo ga što duže gledati na hrvatskim terenima...

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Tsubasa Ozora 01.10.2010.

    mislim da je to san svakog dječaka ili igrača kada krene igrati, odnosno trenirati nogomet, da zabije odlučujići gol pred prepunim stadionom u zadnjoj minuti utakmice.. Vukušić si je taj san ispunio, ali nadam se da ima još snova koji se moraju ostvariti jer tek mu je 19 i bilo bi šteta da stane na ovome.. puno sreće..

  • Rijecka Torcida 01.10.2010.

    Jedan je vukušic Ante :))

  • casio 01.10.2010.

    A tko ga je stavio u igru ? Opet Špaco.Šarbinija starijeg poslao na tribine,a mali zabija. Kakav nos ima taj Špaco. A tovari ga stalno pljuju. Baš neki čudan narod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare