To je to što me zanima!

Zvijezde Medvjeda: Grad, štrukli i pivo su sjajni...

Aaron Fox i Alan Letang nisu očekivali da će Zagreb biti tako lijep. Oduševio ih je ugođaj na prvoj utakmici u kojoj su pobijedili Jesenice...
Vidi originalni članak

Nema ovoga u Kanadi. Tamo je stalno neka strka, svi se žure. Ovdje uživamo. Zagreb je prekrasan, stalno se nešto događa, možeš sjesti na kavu kad god hoćeš, a ljudi su sjajni, kaže kapetan Medveščaka, Kanađanin Alan Letang. Uz njega, jedna od najvećih zvijezda 'medvjeda’ je Amerikanac Aaron Fox, prije dvije godine najbolji igrač austrijske EBEL lige. U Zagreb je došao na nagovor menadžera kluba Douglasa Bradleyja, a nedavno su mu stigli i supruga i 18-mjesečni sinčić.
- Odlično nam je. Stanujemo ovdje iznad katedrale, joj, kako se zove ulica? No-va-ko-va? Krasan kvart. Moram priznati da zaista nisam očekivao da će u Zagrebu biti tako lijepo - priča Aaron.
I njemu i Alanu Letangu najviše se sviđa hrana.
- Otkad sam došao, nisam pojeo nijedan loš obrok. Domaća hrana je stvarno odlična - rekao je Fox, a Alan je dobacio:
"Štrukli i pivo su sjajni!" Letang očito ne namjerava tako brzo otići iz Zagreba. Stigla mu je cijela obitelj u stan u Novom Zagrebu.
- Upisali smo sina u međunarodnu školu, a uskoro kreće i na nogomet. Znam da je kod vas nogomet popularan, a i nadam se da ćemo uhvatiti vremena da odemo pogledati koju utakmicu - rekao je Letang. O kvaliteti domaćeg nogometa nismo mu htjeli pričati, da mu ne pokvarimo doživljaj.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • knapp 12.09.2009.

    hehe...zadnja recenica im je najbolja... :)))

  • hide 12.09.2009.

    svaka čast momci!!1kako se bore čudo jedno...da je naš sammir takav...:-)samo tako borbeno i rezultat neće izostat..duboki naklon!

  • kike_zg 12.09.2009.

    Ja htjela ići ali nestalo karata :( Na slijedeću idem :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare