To je to što me zanima!

Zvijezdu Tottenhama priveli i ispitali zbog zlostavljanja žene

Serge Aurier (26) je u subotu navečer uhićen zbog sumnje na obiteljsko zlostavljanje, odnosno nanošenje tjelesnih ozljeda svojoj partnerici Henchi Voigt. Pušten je bez podizanja optužnice.
Vidi originalni članak

Teško se bilo kakvi prekršaji mogu sakriti u javnosti, posebno oni koji uključuju zlostavljanje. 

Tako su engleski mediji u srijedu objavili da je Tottenhamov branič Serge Aurier (26) u subotu navečer uhićen i nekoliko sati zadržan na ispitivanju zbog sumnje na obiteljsko zlostavljanje, odnosno nanošenje tjelesnih ozljeda svojoj partnerici Henchi Voigt (31).

Sve se dogodilo samo nekoliko sati uoči premijerligaške utakmice koju je Tottenham izgubio 1-0 od Manchester Uniteda. Oglasio se i slavni engleski klub koji je potvrdio kako je njihov igrač nakon ispitivanja pušten.

- Svjesni smo incidenta koji uključuje Sergea Auriera. Igrač je pušten bez optužbi - rekao je glasnogovornik kluba s Wembleya.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Reprezentativac Obale Bjelokosti je u vezi sa televizijskom haićanskom zvijezdom Henchi Voigt, a par zajedno ima i petomjesečnu djevojčicu. Henchi radi i kao fitness model, a s nogometašem živi u njegovoj kući u Hertfordshireu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • čađavi_krakun 16.01.2019.

    Dobra 😃

  • mrTrobec 16.01.2019.

    To i treba zlostavljati po krevetu

  • _Varešak_ 16.01.2019.

    Ima malu pozadinu ko sirotinjske naćve

Komentiraj...
Vidi sve komentare